• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
52
Puanlar
18
Kızlar merhaba gecen ay 10 gün adetim gelmedi doktora gittim kan idrar ve ultasron testi yaptırdım negatif çıktı tarlusal içtim 3 günde adet oldum. O günden beri ilişki yaşamadım 7 gün adet oldum bu ay gene adet olmadım acaba hamilelik varmı yada tarlusal icio adet olunca gebe olunurmu

Kızlar merhaba gecen ay 10 gün adetim gelmedi doktora gittim kan idrar ve ultasron testi yaptırdım negatif çıktı tarlusal içtim 3 günde adet oldum. O günden beri ilişki yaşamadım 7 gün adet oldum bu ay gene adet olmadım acaba hamilelik varmı yada tarlusal icio adet olunca gebe olunurmu
Hamile değilsin ...

Neden olamiyorum şuan yumurta kistine baktım belirtiler var ama ultrasyon da çıkardı değilmi sağ kasik ve belim ağrıyor arası sıra da göğsüne bir ağrı var üzüntüden mı

Nasıl bir süreçtesiniz bilmiyorum ama stres olabilir grcikmede ki sebep ayrıca tarlusal kullanmışsınız onunda etkisi olabilir. Bir süre kafanızı rahatlatıp bekleyin olmazsanız kist için tekrar bir ulstrason isteyin doktorunuzdan. Hamilelik düşüncesini çıkrın aklınızdan öyle bi ihtimal yok

Hamileyken tarludal ictim bilincsizce yinede adet olmadim bebek olsa adet olmazdiniz.

Back