• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA HAMILEMIYIM YOKSA CATLAMA ZAMANIMI

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Merhaba hanimlar polikistlik kistlerim var bu yuzden bu ay klomen tedavisine basladim yumurtaliklarim buyuyordu fakat catlma olmadigi icin doktorum bu tedaviye baslatti.2 gundur cok ciddi bir kasık agrim var iliskiye bu hafta 3 4 sefer girdik doktorumun dedigi tarihlerde bugunde ciddi bir bel agrisi yasiyorum ve tabi cok sık idrara ciktim bugun aslinda lavabom yok ama 2 3 damla da olsa varmis gibi surekli gidiyorum tuvalete acaba ilacin etkisiyle catlama donemi diye mi yoksa bir hamilelik belirtisimi anlayamadim?

Iğne yaptıysa oratalama 36 saat sonra zaten catlama olmuştur zaten bu kadar uzun sürmez. Bu iğnenin yapmadığı belirti/yan etki yok. Benim 4. Ayım klomenle. 🤷🏻‍♀️

Iğne yaptıysa oratalama 36 saat sonra zaten catlama olmuştur zaten bu kadar uzun sürmez. Bu iğnenin yapmadığı belirti/yan etki yok. Benim 4. Ayım klomenle. 🤷🏻‍♀️
Igne yapilmadi klomen kullandim yarin kontrolum vardi 13.gun yarin bakalim demisti adet sonra 1 ergun arayla iliski demisti dedigi gibi yaptim pazartesinden itibaren birer gun arayla iliski ama dunden bu yana kasik agrim cok ciddi sekilde vuruyor ozellikle sol tarafimdan bugunde inanilmaz bel agrim var ve yapmadim denecek ladar azda olsa idrara gidiyorum herseyi hamilelige yormak istemiyorum catlama olabilirmi bunun belirtisi olabilirmi dedim

Idrar testi yapim dedim ama daha 3 4 gunluk bir iliski suresi cikcagini dusunmedigimden yapmadim

Igne yapilmadi klomen kullandim yarin kontrolum vardi 13.gun yarin bakalim demisti adet sonra 1 ergun arayla iliski demisti dedigi gibi yaptim pazartesinden itibaren birer gun arayla iliski ama dunden bu yana kasik agrim cok ciddi sekilde vuruyor ozellikle sol tarafimdan bugunde inanilmaz bel agrim var ve yapmadim denecek ladar azda olsa idrara gidiyorum herseyi hamilelige yormak istemiyorum catlama olabilirmi bunun belirtisi olabilirmi dedi
Çatlama ağrısı en fazla 1 güb surüyor bence. 2 kez iğne oldum. Ben de ilk ay igne olamamıştım yeterli sayı ve büyüklük yoktu. Ama 2 ve 3. Ay cift yumurtladığım için çok fazla ağrım oldu. Normalde reglde filan hiç agrım olmazken. 🤔

Idrar testi yapim dedim ama daha 3 4 gunluk bir iliski suresi cikcagini dusunmedigimden yapmadim
Yapma boşuna 10 12 gün kadar beklemek gerekiyor o bile kesin olmuyor. Zaten döllenme gerçekleşirsr yerleşmesi bir haftaya yakın sürüyor. Yesleşecek hormon artacak da idrara yansıyacak derken.. 14 günü bile geçiyor çoğunlukla süre.

Yapma boşuna 10 12 gün kadar beklemek gerekiyor o bile kesin olmuyor. Zaten döllenme gerçekleşirsr yerleşmesi bir haftaya yakın sürüyor. Yesleşecek hormon artacak da idrara yansıyacak derken.. 14 günü bile geçiyor çoğunlukla süre.
Peki yarin kontrolde kese varsa felan doktor gorebilirmi ultrasyonda

Peki yarin kontrolde kese varsa felan doktor gorebilirmi ultrasyonda
Göremez imkansız. Ancak rahim duvarında kalinlasma var mı onu görür o da ya regl olacaksın ya da bebek var demek ama bu da sayılmaz. Burada 4 5 haftada bile keseyi zor görüyorlar.

Merhaba bende sad3ce klomen kullndm 5 gun ilac bittiktn sonra kasiklarimda adet olucakmisim gbi hisstm akintida oldu

Merhaba bende sad3ce klomen kullndm 5 gun ilac bittiktn sonra kasiklarimda adet olucakmisim gbi hisstm akintida oldu
Klomen biteli 8 gun oldu kasik agrim ilactan sonra 2 3 gun oldu durdu ama 2 gundur cok siddetli sol tarafim ozellikle bugunde be agrim ve cok sık idrara cikmam var akintim cok yok baslarda oldu ama suan yok 1 damlada olsa idrara cikma geregi duyuyorum tutamiyorum

Klomen biteli 8 gun oldu kasik agrim ilactan sonra 2 3 gun oldu durdu ama 2 gundur cok siddetli sol tarafim ozellikle bugunde be agrim ve cok sık idrara cikmam var akintim cok yok baslarda oldu ama suan yok 1 damlada olsa idrara cikma geregi duyuyorum tutamiyorum
Benimki gibi yani

Back