• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim yardımmm

ebrar394

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
11
0
86
34
Diyarbakır
merhabalr adetim 6 gün geçti 4 gündür kahverengi lekeler görüyorum günde 4.5 damla evde test yaptım negatif 2 gün önce kan testi 1.20 çıktı sonuç dr 1 hafta sonra gel yerleşme kanaması olabilir dedi usgden baktı sağ yumurtalığında belli belirsiz bişe var dedi bu kistte olabilir dedi gebelik oluşumuda olabilir dedi bu şekilde olup pozitif sonuç alan varmı beklemek çok zor nlor cvp

Son düzenleme:
Benimde adetimi 1 hafta kala belli belirsiz kahverengi lekelenmem var. 2.5 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum şuan çok korkuyorum tekrarı olur mu diye. İnş. seninde öyle değildir herkesin olabilirmiş böyle gebelikte lekelenme ama benim durumum boş gebelikte yaşadığım belirtilerin aynısı olması yarın kan testi yaptıracağım ne hissedeceğimi bilmiyorum çok kötü bir durum. Ayrıca iki kez üst üste boş gebelik yaşayanlarda varsa nasıl belirtilerini yaşadıklarını söylerse memnun olurum.

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Böyle bir deneyimim yok Allah kimseye yaşatmasin. Ama bir an önce doktora git .

Merhaba
Erkek arkadaşımla 26 eylülde korunmasız ilişki yaşadık. içime boşalmadı.
İlişkiden 8 gün (4 ekimde) sonra adet gördüm adetim normaldi. ama yinede içimde bir şüphe vardı acaba üstüne mi gördüm diye.
3 kere idrar testi yaptım sonuç hep negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım var mı evham mı yapıyorum.

Benimde adetimi 1 hafta kala belli belirsiz kahverengi lekelenmem var. 2.5 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum şuan çok korkuyorum tekrarı olur mu diye. İnş. seninde öyle değildir herkesin olabilirmiş böyle gebelikte lekelenme ama benim durumum boş gebelikte yaşadığım belirtilerin aynısı olması yarın kan testi yaptıracağım ne hissedeceğimi bilmiyorum çok kötü bir durum. Ayrıca iki kez üst üste boş gebelik yaşayanlarda varsa nasıl belirtilerini yaşadıklarını söylerse memnun olurum.

boş gebelik testlerde çıkıyormu benim testlerde bişey çıkmıyor bütün belirtiler var c.tesi kan testi yaptıracamda

Back