- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi lalelli081
-
Gerçekten çok stres yaptım.. Korkuyorumda.. 2 ay geciktim bebek olsaydı test de çıkardı diyorum bende.. çok teşekkür ederim yorumlarınız için..[/Q
korkma bişiicikk yok:)korkun devam ederse için rahatlasın diye sölğüorm ki öle bişii yok git 16 tl ver predictor al yzde 99 doğru
abla bendede bise yoktur dime adetime 1 hafta var tam duzenli degil arada 2 gun fln gecikme yapar 7-10 gun arasi bise var iste dedigin testten alsam simdi uygulasam sonuc verirmi dogru bir sekilde ?korkma bişiicikk yok:)korkun devam ederse için rahatlasın diye sölğüorm ki öle bişii yok git 16 tl ver predictor al yzde 99 doğru
Hic onemli degil ne demekben cok arastirma yaptim bu konuda 20 gnden beri okuyorum arastiriyorum neredeyse jinekolog olucm artik bu site cok isime yaradi deneyimli kisilerin olmasindan dolayi forum uyelerine ve site ailesine cok tesekkur ediyorum yorumlar benmde icimi rahatlatti biraz reglime 1 hafta fln var agrilarim ondnda olabilir yada usutmedende insallah baska bir sebepten degildir cektigim skinti dualarinizi bekliyorum :-(
korkma bişiicikk yok:)korkun devam ederse için rahatlasın diye sölğüorm ki öle bişii yok git 16 tl ver predictor al yzde 99 doğru
Silaammm sende de benim cektigim agrilar gibi agri oldumu ?ablammm cok cok cok sagol.. dedigin seyi alıcam cok tesekkür ederimm... allah seninde icini ferah tutsun insallahh..
Silaammm sende de benim cektigim agrilar gibi agri oldumu ?
Aynen canim dedigin gibi belirsizlik kadar kotu bisey yok xsValla bende agrı yok acıkcası.. sadece kasıklarımda arada sırada oluyor.. arastırıyorum ama net bir sey bulamadım henüz ya belirsizlik kadar kötü birsey yok
Aynen canim dedigin gibi belirsizlik kadar kotu bisey yok xs
Bence senn korkulacak bir durumun yok sen gönlünü rahat tut bakalım bende ne olacak inşallah çıkmaz öle bişeyBiz 15 ağustosta yaşadık bu olayı, yani şuan 8 haftalık felan varsa( Allah korusun insallah yoktur..) olsaydı kesin cıkardı testte diyorum ben canım ya hemde net bir kırmızı şeklinde çıkardı
Bence senn korkulacak bir durumun yok sen gönlünü rahat tut bakalım bende ne olacak inşallah çıkmaz öle bişey
Bilmiyorum yaa dusuk bi ihtimalde olsa varmis ole bi ihtimal o yuzden korkuyorum bende agrilarim fln siddetlenio arada insallah adete veya usutmeye bagli agrilardir xsSürtünme ila hamile kalınmaz canım korkma
Bilmiyorum yaa dusuk bi ihtimalde olsa varmis ole bi ihtimal o yuzden korkuyorum bende agrilarim fln siddetlenio arada insallah adete veya usutmeye bagli agrilardir xs
abla bendede bise yoktur dime adetime 1 hafta var tam duzenli degil arada 2 gun fln gecikme yapar 7-10 gun arasi bise var iste dedigin testten alsam simdi uygulasam sonuc verirmi dogru bir sekilde ?
arkadaşlar 15 aylık evlıyım bu ay doktora gıttık herşey normal dedi klomen kullandırdı normal şartlarda dün hasta olmam gerekiyodu fakat olmadım hatta ıkı gundur evde gebelik testinde ıkıncı çizgiyi silikte olsa gördüm kan testi negatif çıktı ama hala hasta olmadım umudum olmalımı hala ?
Zor bir ihtimal ...Klomen kullandığını söylüyorsun idrar testlerini yanıltabilir bu ilaçlar..
Kan testi kesin sonuç verir..Bir kaç gün sonra tekrarla kan testini.
Allah gönlüne göre versin canım
bikaç gun daha beklicem ona göre test yapıcam hayal kırıklıgı yaşamak çok zor
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda evladını kucağına alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?