• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim?mıdem cok agrıyor

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
34
Aarkadaslar merhaba
1 kasımdan berı gögüslerim şiş 5 kasımda adet gördüm bitti ama hala gögüslerim acımaya devam ediyor 1 ay oldu gögüslerim birden 85 beden oldular anlamadım hassaslar ve cok acıyorlar.normalde bugun adet görmem gerekiyordu ama görmedim.dun sabahtan beri mıde agrısından öluyorum yataktan cıkamadım.2 gundur tuvaletede cıkamıyorum oyle kötu durumdayımkı.mıdem öldürüyor benı.sınırlerımde cok bozuk durmadan sınırlenıyorum etrfımdkilerinde kalbimi kırıyorum.pişman oluyorum.oglma hamaileyken hiç böyle seyler olmamıştı hiç belirti lmamıştı merak ettım hamile olabilirmiyim?

Aarkadaslar merhaba
1 kasımdan berı gögüslerim şiş 5 kasımda adet gördüm bitti ama hala gögüslerim acımaya devam ediyor 1 ay oldu gögüslerim birden 85 beden oldular anlamadım hassaslar ve cok acıyorlar.normalde bugun adet görmem gerekiyordu ama görmedim.dun sabahtan beri mıde agrısından öluyorum yataktan cıkamadım.2 gundur tuvaletede cıkamıyorum oyle kötu durumdayımkı.mıdem öldürüyor benı.sınırlerımde cok bozuk durmadan sınırlenıyorum etrfımdkilerinde kalbimi kırıyorum.pişman oluyorum.oglma hamaileyken hiç böyle seyler olmamıştı hiç belirti lmamıştı merak ettım hamile olabilirmiyim?

evet büyük ihtimalla hamilesin ...5 kasımda adet görmüşsen eğer 28 günde bir adet oluyorsan zaten 2 gün adetin gecikmiş oluyor.

Aarkadaslar merhaba

yalnız ilginç olan sey..adetini 5 kasımda görmüşsün göğüslerin 1 kasımda şişmiş..yani çok önceden...test yap en iyisi.

yalnız ilginç olan sey..adetini 5 kasımda görmüşsün göğüslerin 1 kasımda şişmiş..yani çok önceden...test yap en iyisi.

test yapıcamda evden cıkamıyorum agrıdan esimde yarın gelıcek anlıycan bekliycem yarın akşama kadar:( gögüslerim şişmekten de öte 2 beden buyudu ve sızlıyor.

test yapıcamda evden cıkamıyorum agrıdan esimde yarın gelıcek anlıycan bekliycem yarın akşama kadar:( gögüslerim şişmekten de öte 2 beden buyudu ve sızlıyor.

Allah Allah..sabret bakalım bir gün daha..28 günde 1 adet mi oluyorsun sen de..

istiyor muydunuz bebek.

Aarkadaslar merhaba

evet hamile olabilirsin istiyorsanız tabi istemiyorsan bu adet olacağının belirtisi de olabilir gecikince bendede oluyor ama bi kaç gün daha bekleyip kan tahlili yaptır canım

Allah Allah..sabret bakalım bir gün daha..28 günde 1 adet mi oluyorsun sen de..

istiyor muydunuz bebek.

evt 28 gunde bır aslında dusunmuyorduk oglum daha 17 aylık cok kucuk ama olursada bısey dıyemem napım.allah vermişi

evet hamile olabilirsin istiyorsanız tabi istemiyorsan bu adet olacağının belirtisi de olabilir gecikince bendede oluyor ama bi kaç gün daha bekleyip kan tahlili yaptır canım

bekliycem bakalım ıns olurum.mıde agrısı hamilelik belirtisi olabılırmı

bekliycem bakalım ıns olurum.mıde agrısı hamilelik belirtisi olabılırmı

annem sen herhalde istiyon çocuk ki bu kadar çok heycanlanmışın inşallah allah gönlüne göre versinde olabilirde olmaya bilirde ama ağrının pek sanmıyorum belirti olacağını daha çok bulantı şeklinde olunca gebelik belirtisi diolar haber ver eger hamilyesen merak ettim şimdiii:1::1::1::1:

annem sen herhalde istiyon çocuk ki bu kadar çok heycanlanmışın inşallah allah gönlüne göre versinde olabilirde olmaya bilirde ama ağrının pek sanmıyorum belirti olacağını daha çok bulantı şeklinde olunca gebelik belirtisi diolar haber ver eger hamilyesen merak ettim şimdiii:1::1::1::1:

:)ben ıstıyorumda esım ıstemıyor cok merak edıyorum o yuzden.bakalım ne olucak test yapıyım yazarım sonucu:)

ana kız hamileymişin gördün mü hamde ikiz hadi hayırlısı tebrik ediyorum artık kocan da sevinir:nazar:

:21:valla hamileymişim:::::: hala inanamıyorum.ben cok sevındım bızım ailede cok ıkız var hatta ikiz kardeslerimde var .allah inş sagsalim kucagıma almayı nasip eder esim sevindi ama birazda üzüldü süpriz oldu ama alışşsa iyi olucak

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr gittim.canım hamileymişm bi problem olmazsa çoğul gebelikmis ikiz:)

:21:valla hamileymişim:::::: hala inanamıyorum.ben cok sevındım bızım ailede cok ıkız var hatta ikiz kardeslerimde var .allah inş sagsalim kucagıma almayı nasip eder esim sevindi ama birazda üzüldü süpriz oldu ama alışşsa iyi olucak

alışacak adamcağız ne yapsın..o maddi olarak korkuyordur haklı olarak..uğurlu gelir bebişler size inşallah.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok sevindim canım..çoğul diye mi mide ağrısı yaptı acceppppppp...tebrik ederim arkadaşım..sağlıkla kucağına al inşallah

amin canım saol.son gunlerde sıkıntılarım uzuntulerım oldu hem ondan hemde dr hamilelik yapar dedi bazılarının mıdesı hamilelikte hassas oluyormus .mide agrısı gecıken adetle hamilelik belirtisiymiş dr öyle söyledi.

Back