- 22 Temmuz 2022
- 22
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Karanffill
-
Böyle belli belirsiz gibi fotoğrafta az gözüküyorİnşallah hamilesinizdir testin fotoğrafı varsa atın isterseniz kan verin umutlanmak istemiyorum diyorsanız baştan öğrenin var mı yok mu
hayırlı olsun direk görünüyor :) ihmal etme kadın doğuma gitBöyle belli belirsiz gibi fotoğrafta az gözüküyor
Ay hadi inşallah yarın gidicez yazarım burayahayırlı olsun direk görünüyor :) ihmal etme kadın doğuma git
Kaç dakika içinde çıktıBöyle belli belirsiz gibi fotoğrafta az gözüküyor
Aslında doğru sonuç için ilk 5 dakika baz alınması lazım yarın bir daha yapın istersenizİlk 5 dk hiçbişey yoktu ama yarım saati geçmişti bidaha baktım böyleydi
Yani evet yarın hastaneye gidicem zaten orda belli olur diye düşünüyorumAslında doğru sonuç için ilk 5 dakika baz alınması lazım yarın bir daha yapın isterseniz
Benimde bu ay ayni senin dediğin gibi az az geldi hiç böyle olmamistim bende diyorum ama aynısınıKızlar adetim 2 gün erken geldi ama ilk gün çok az kahverengi lekeyi ertesi günü çoğaldı ama yine kahverengiydi ağrım vs hiçbişeyim yok 3. Günde büyük bi pıhtı çıktı korktum o pıhtıdan sonra adetim azaldı bugün 5. Gün ama açık pembe kahve gibi damla damla çok az tuvalete gittikçe geliyor.ilk defa böyle oldu Test yaptım bugün yarım saat sonra baktığımda 2.cizgi silikti yerleşme kanaması mi diye düşünüyorum ama ümitlenmekte istemiyorum çocuk çok istiyoruz varmı aranızda böyle olan
Senin birde 10 gün geçmiş bence hemen dene güzel sonuç alırsın umarım. Benimle de paylaş sonucu çok merak ettimBenimde bu ay ayni senin dediğin gibi az az geldi hiç böyle olmamistim bende diyorum ama aynısınıama bekliyorum işte bidaha olurmuyum ne olur diye meraktan da insan sıkılıyor. 10 gün geçti şuan üzerinden test var ama denemedim.
İnşallah öyledir yarını bekliyorum sabırsızlıklaTestiniz pozitif.
Büyük ihtimal gebelik oluşmuştur ama yine doktora görünmende fayda var yerleşme kanaması o şekilde pıhtılı bir biçimde gelmezKızlar adetim 2 gün erken geldi ama ilk gün çok az kahverengi lekeyi ertesi günü çoğaldı ama yine kahverengiydi ağrım vs hiçbişeyim yok 3. Günde büyük bi pıhtı çıktı korktum o pıhtıdan sonra adetim azaldı bugün 5. Gün ama açık pembe kahve gibi damla damla çok az tuvalete gittikçe geliyor.ilk defa böyle oldu Test yaptım bugün yarım saat sonra baktığımda 2.cizgi silikti yerleşme kanaması mi diye düşünüyorum ama ümitlenmekte istemiyorum çocuk çok istiyoruz varmı aranızda böyle olan
:) Kasık ağrısı da var benim bu ay hep şimdi denesem çıkar mı kiSenin birde 10 gün geçmiş bence hemen dene güzel sonuç alırsın umarım. Benimle de paylaş sonucu çok merak ettim
Evet doğru bakalım yarın gidince öğrenirimBüyük ihtimal gebelik oluşmuştur ama yine doktora görünmende fayda var yerleşme kanaması o şekilde pıhtılı bir biçimde gelmez
Bence bi dene ya ay ben burda heyecanlandım:) Kasık ağrısı da var benim bu ay hep şimdi denesem çıkar mı ki
Ya erken olup çıkmazsa sabah denesem mı diye de düşünüyorum çünkü yarın ile 11 gün oluyor geçeli. :)Bence bi dene ya ay ben burda heyecanlandım
Sen bilirsin istersen sabah dene ama zaten adet geçikmesinden 1 hafta sonra deneyin diyorlar:)Ya erken olup çıkmazsa sabah denesem mı diye de düşünüyorum çünkü yarın ile 11 gün oluyor geçeli. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?