• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim kızlar

Karanffill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
22
6
1
25
Kızlar adetim 2 gün erken geldi ama ilk gün çok az kahverengi lekeyi ertesi günü çoğaldı ama yine kahverengiydi ağrım vs hiçbişeyim yok 3. Günde büyük bi pıhtı çıktı korktum o pıhtıdan sonra adetim azaldı bugün 5. Gün ama açık pembe kahve gibi damla damla çok az tuvalete gittikçe geliyor.ilk defa böyle oldu Test yaptım bugün yarım saat sonra baktığımda 2.cizgi silikti yerleşme kanaması mi diye düşünüyorum ama ümitlenmekte istemiyorum çocuk çok istiyoruz varmı aranızda böyle olan

İnşallah hamilesinizdir testin fotoğrafı varsa atın isterseniz kan verin umutlanmak istemiyorum diyorsanız baştan öğrenin var mı yok mu

İnşallah hamilesinizdir testin fotoğrafı varsa atın isterseniz kan verin umutlanmak istemiyorum diyorsanız baştan öğrenin var mı yok mu
Böyle belli belirsiz gibi fotoğrafta az gözüküyor

Eklentiler

• 20220727_120302.jpg
    20220727_120302.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 150
  • 20220727_120337.jpg
    20220727_120337.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 147
Kızlar adetim 2 gün erken geldi ama ilk gün çok az kahverengi lekeyi ertesi günü çoğaldı ama yine kahverengiydi ağrım vs hiçbişeyim yok 3. Günde büyük bi pıhtı çıktı korktum o pıhtıdan sonra adetim azaldı bugün 5. Gün ama açık pembe kahve gibi damla damla çok az tuvalete gittikçe geliyor.ilk defa böyle oldu Test yaptım bugün yarım saat sonra baktığımda 2.cizgi silikti yerleşme kanaması mi diye düşünüyorum ama ümitlenmekte istemiyorum çocuk çok istiyoruz varmı aranızda böyle olan
Benimde bu ay ayni senin dediğin gibi az az geldi hiç böyle olmamistim bende diyorum ama aynısını(: ama bekliyorum işte bidaha olurmuyum ne olur diye meraktan da insan sıkılıyor. 10 gün geçti şuan üzerinden test var ama denemedim.

Benimde bu ay ayni senin dediğin gibi az az geldi hiç böyle olmamistim bende diyorum ama aynısını:-) ama bekliyorum işte bidaha olurmuyum ne olur diye meraktan da insan sıkılıyor. 10 gün geçti şuan üzerinden test var ama denemedim.
Senin birde 10 gün geçmiş bence hemen dene güzel sonuç alırsın umarım. Benimle de paylaş sonucu çok merak ettim🤗

Büyük ihtimal gebelik oluşmuştur ama yine doktora görünmende fayda var yerleşme kanaması o şekilde pıhtılı bir biçimde gelmez

Back