Acaba hamilemiyim adetime 3 gün var benim gibi adet günü yaklaşanlar buraya lütfen ..

Ben bugun normal gebelik testi yaptim ama negatif...gec dollenme olmaai mumkunmu cunku dollenmeai de yumurtanin catlamasi da 27 28subat...
Benimde yumurtam 27 subatta catlamis ti doktor iliskiye gir demişti valla bende yeni evliyim çok bilgim yok keşke burdaki tecrübeli ablalarimiz bize bilgi verseler ne iyi olur bide bana bgn rahim 11mm dedi o ne demek yani belirti mi değilmi anlamadım valla hiç bişey bekliyorum boş bos

Benimde yumurtam 27 subatta catlamis ti doktor iliskiye gir demişti valla bende yeni evliyim çok bilgim yok keşke burdaki tecrübeli ablalarimiz bize bilgi verseler ne iyi olur bide bana bgn rahim 11mm dedi o ne demek yani belirti mi değilmi anlamadım valla hiç bişey bekliyorum boş bos
Canim rahim kalinlasmasi olmus. .eger adetin olursa o inceliyo zaten insallah bu da belirti olur...diyelim...hayrlisi...

Kızlar adetime 4 gun kaldi bugünü saymaSam 3 gun bugün şişkinlik ve kasık agrisi için doktora gittim bişey yok hersey güzel dedi günün geçtimı dedi hayır var dedim geçsin adet olmasan gel bebek varsa gozukurmu suan bişey gözükmez dedi karnim agriyo sol kasık şancım var acaba hamilemiyimdir test yapsam cikarmi ki
adet gününü bekle canım o gün test yap bende yaptım hep negatif çıktı pazartesiyi bekliyorum bende

X