Canim belirti olması için daha çok erken. Adetime 3-4 gün kala kan testinde cikarYokmu cevap verecek olan
Canim belirti olması için daha çok erken. Adetime 3-4 gün kala kan testinde cikar
canım aynı belrtıler bendede var ama herkes pskolojık dıyorbu kdr erken hamılelık belrtsıı olmz dıyor
bakalım bekliyorum ama imkansız diyenlere şaşıyorum madem imkansız doktor neden ilişki diyoCanim belirti olması için daha çok erken. Adetime 3-4 gün kala kan testinde cikar
Kızlar bugün regly olmam gerekio normalde ve daha gelmedi dün inanılmaz bir kasık ağrım oldu ve geçti sabah her tarafımda tutulmuş hibi ağrı vardı beklemek çok zor
Malesef canımbenimde pazar günü batım canım inşallah hamişimdir yaa gerçektende beklemek çok zor bugün gene idrar testi yaptım negatif çıktı kanı bekliyorum
inşallah canım ben bugün gene idrar testi yaptım ama negatif geneMalesef canım2 gün önce dr kan testi yaptı negatif ultrasonda baktı polikistik ilerlemiş adet düzenleyici verdi doktor 4 gün daha kullanıcam ilacı sonra adetin 3. Günü klomene başlayıp yumurtlama takibi yapıcakmışız inşallah bu aya bebiş tutunur senin nasıl çıktı sonucun
Hayırlısı olsun cnm benim sıkma canını olucak inşallahinşallah canım ben bugün gene idrar testi yaptım ama negatif genepazar günü adet olmasam kan testi yaptırcam
Canim ayni durumdan muzdaribiz bende sordum ama kimse cvp vermediKızlar adetime 4 gun kaldi bugünü saymaSam 3 gun bugün şişkinlik ve kasık agrisi için doktora gittim bişey yok hersey güzel dedi günün geçtimı dedi hayır var dedim geçsin adet olmasan gel bebek varsa gozukurmu suan bişey gözükmez dedi karnim agriyo sol kasık şancım var acaba hamilemiyimdir test yapsam cikarmi ki
Erken hassas testlerden yapsana 2 günün varmış seninCanim ayni durumdan muzdaribiz bende sordum ama kimse cvp vermedibnmde 2gunum var?
Ben bugun normal gebelik testi yaptim ama negatif...gec dollenme olmaai mumkunmu cunku dollenmeai de yumurtanin catlamasi da 27 28subat...Erken hassas testlerden yapsana 2 günün varmış senin