Acaba hamilemiyim adetime 3 gün var benim gibi adet günü yaklaşanlar buraya lütfen ..

Arkadaşlar yeni üyeyim fikirlerinize ihtiyacım var 16 Şubat adetimin ilk günüydü 21inde bitti 27 sinde doktora gittim kasigim agriyo diye yumurtan catlamis bugün ve yarın ilişki dedi bende dediğini yaptım 27 , 28 , 1 inde iliskiye girdim şuanda adetime 11 gün var bende gogslerde ağrı kasiklarima ağrı bel ağrısı ve ishal var hamilemiyimdir ve ne zaman test yapmalıyım lütfen fikriniZi paylaşın

Arkadaslar benim de bugun 32.gün hala adet olmadım. Normalde 28-30 günde bir olurdu. Maximum 31. günde olurdu. Adet olacakmışım gibi sancı geliyo arada ama wcye gidip bakıyorum bişey yok. Sizce ben hamile miyim :KK37:

Canim belirti olması için daha çok erken. Adetime 3-4 gün kala kan testinde cikar
canım aynı belrtıler bendede var ama herkes pskolojık dıyorbu kdr erken hamılelık belrtsıı olmz dıyor

Canim belirti olması için daha çok erken. Adetime 3-4 gün kala kan testinde cikar
bakalım bekliyorum ama imkansız diyenlere şaşıyorum madem imkansız doktor neden ilişki diyo

Canim gebe olabilirsin tabi, niye imkansız olsun? Ama gebelik oluştuysa bile daha Rahime yerlesmemistir, belirti olması için çok erken. Şu an gebeliğin olduysa bile kan testinde bile çıkmaz.

Kızlar bugün regly olmam gerekio normalde ve daha gelmedi dün inanılmaz bir kasık ağrım oldu ve geçti sabah her tarafımda tutulmuş hibi ağrı vardı beklemek çok zor

Kızlar bugün regly olmam gerekio normalde ve daha gelmedi dün inanılmaz bir kasık ağrım oldu ve geçti sabah her tarafımda tutulmuş hibi ağrı vardı beklemek çok zor

benimde pazar günü batım canım inşallah hamişimdir yaa gerçektende beklemek çok zor bugün gene idrar testi yaptım negatif çıktı kanı bekliyorum :KK43:

benimde pazar günü batım canım inşallah hamişimdir yaa gerçektende beklemek çok zor bugün gene idrar testi yaptım negatif çıktı kanı bekliyorum :KK43:
Malesef canım :110: 2 gün önce dr kan testi yaptı negatif ultrasonda baktı polikistik ilerlemiş adet düzenleyici verdi doktor:KK1: 4 gün daha kullanıcam ilacı sonra adetin 3. Günü klomene başlayıp yumurtlama takibi yapıcakmışız inşallah bu aya bebiş tutunur senin nasıl çıktı sonucun :emir_bebek:

Malesef canım :110: 2 gün önce dr kan testi yaptı negatif ultrasonda baktı polikistik ilerlemiş adet düzenleyici verdi doktor:KK1: 4 gün daha kullanıcam ilacı sonra adetin 3. Günü klomene başlayıp yumurtlama takibi yapıcakmışız inşallah bu aya bebiş tutunur senin nasıl çıktı sonucun :emir_bebek:
inşallah canım ben bugün gene idrar testi yaptım ama negatif gene :KK43: pazar günü adet olmasam kan testi yaptırcam

Selam kizlar...adete 2 gun kaldi...gogsumde hassasiyet yok ama sag ve sol tarafimda bbatmalar var...ama bugun idrar testi yaptim negatf:KK43:klomen kullanmistim igne olmadi ama....gec dollenme olmasi ihtimal olabilirmi?

Kızlar adetime 4 gun kaldi bugünü saymaSam 3 gun bugün şişkinlik ve kasık agrisi için doktora gittim bişey yok hersey güzel dedi günün geçtimı dedi hayır var dedim geçsin adet olmasan gel bebek varsa gozukurmu suan bişey gözükmez dedi karnim agriyo sol kasık şancım var acaba hamilemiyimdir test yapsam cikarmi ki

Kızlar adetime 4 gun kaldi bugünü saymaSam 3 gun bugün şişkinlik ve kasık agrisi için doktora gittim bişey yok hersey güzel dedi günün geçtimı dedi hayır var dedim geçsin adet olmasan gel bebek varsa gozukurmu suan bişey gözükmez dedi karnim agriyo sol kasık şancım var acaba hamilemiyimdir test yapsam cikarmi ki
Canim ayni durumdan muzdaribiz bende sordum ama kimse cvp vermedi:KK43:bnmde 2gunum var?

X