Cok sevindim elzemkara,insallah saglikla kucagina alirsin,Allah isteyen herkeze versin insallah.
Cok sevinfim cnm rabbim bize de nasip eder insallah
Heyoooo cok sevindim... :))) insallah hersey bundan sonra cok daha guzel olur. Saglikla kucagina alirsinesinin tepkisi ne oldu? Merak ettim
Elzemcim inan kendim hamis olmus gibi sevindim gozun aydin ins. hayirlisiyla kucaginada alman nasib olur esinle cocugunla bir omur mutlu olursun darisida ins. Rabbimin izniyle bize olsun sende artik burdaki arkadaslarina dua edersin
benimde 3 kasım-5 kasım arası hastalanmam gerekiyo ama inşallah hastalanmam. 1 hafta nasıl bekliycem şimdi acaba:18:
Bizimde ilk denememiz bu ay,ovulasyon günlerini tutturabilmişizdir inşallah
benimde 3 kasım-5 kasım arası hastalanmam gerekiyo ama inşallah hastalanmam. 1 hafta nasıl bekliycem şimdi acaba:18:
Bizimde ilk denememiz bu ay,ovulasyon günlerini tutturabilmişizdir inşallah
eşimin tepkisi inanamadı ilk önce yüzüme baktı gerçek demi evet dedim balımm yaaa seni çok seviyorum dedi unutamam :) o anı rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
ay papatyaperi benimde 5 kasım. umarım bizlerde tüm isteyenlerle hayırlısıyla güzel haberler veririz eşlerimize ve ailelerimize.ama tabiki her zaman dediğim gibi HAYIRLISIYLA
6 kasim da benimki ama pek umut yok gibi yine kirmizi kartgerci onumuzdeki ay icin bugun doktor ovulasyon takvimi cikardi bu ay gercsin yeni doneme bide onu denicem...
6 kasim da benimki ama pek umut yok gibi yine kirmizi kartgerci onumuzdeki ay icin bugun doktor ovulasyon takvimi cikardi bu ay gercsin yeni doneme bide onu denicem...
canım benim hamileymişim kan tahlili yaptırdım şimdi pzitif allahıma şükürler olsun560,4 çıktı daha küçük haftaya gel dediler :) rabbime şükürler olsun rabbim isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin inş canı gönülden amin dioyorum
hayırlısı olsun hakkımızda.bende pek umutlu değilim aslına bakarsan ama yine de bir umut ışığım yok değil.neden bu ay pek umutlu değilsin ki?bakarsın bu umutsuz döneminde güldürür yüzünü bebiş:)
birde bişey sormak istiyorum doktorunla ne zamandır görüşüyorsun ve nelere dikkat ederek dr belirliyorsunuz?benim düzenli bir dr um yok ama bir tanıdığımız var ona gittim 2 kere.siz nelere dikkat ediyorsunuz onu merak ediyorum.
Bu ay tum baski ve komplolarima ragmen cok verimli degildi. Adam artik beni gorunce kaciyor valladoktorumu bu ay buldum.daha once baska bir doktora gitmistim ondan hic memnun kalmayinca( cok ilgisizdi ) baska bir hastaneye gittim orda tanistim su andaki doktorumla. Kendisi cok pozitif ve cok ilgili.(Google amcayada danistim nedir kimdir bu doktor diye ) Tum tahlillerimi cok duzenli takip etti. Toplamda 4 kere gorustuk. Encon 21.gun progesteron tahlilime gore ovulasyon takvimi yapti.benim dongum ortalama 28-30 gun oldugu soyle yapti
Adet ilk gunu itibari ile ay dongusu
1-4 gun arasi = adetli zaman sonra 9. Gun iliski( bu gunde sperm cikisi cok onemliymis) 3gun bekle(bekleme suresince sperm cikisi olmayacak)
12,14,16,18.Gun=iliski( sadece 1 kez) (mutlaka) 18. Gunden sonra istersen yap ama yuzde sansi daha dusuk
Umarim aciklayici olmustur...
teşekkürler gercekten acıklayıcı bır anlatım.yani 9,12,14,16,18.günler önemli tabiki döngü 28-30 günse:)bende progesteronuma baktırayım bari.çünkü açıkcası tam döngümü belirleyemiyorum.hem her ay değişiyor bi 26.gün bir 30.gün bir 28.gün adet oluyorum.hem de ilk günler var yok arası bir iki damla olduğu için tam olarak hangi gün adet başlangıcı olduğunu tam belirleyemiyorum kafamda.
üstelik bu belirtilen sıklıkla ancak şans fazlalaşıyorsa, benim hamile kalmam mucize olacak sanırım:)))))))))
evet hamileyim biraz önce öğrendim rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş adet geçeli 2 gün oldu kan tahlili sonucum 560,4henüz çok küçük inşallah rabbim tamamına erdirir çok mutluyum
Benimde adetime 3 gün kaldı bu ay doktorumu degiştirmiştim inofolic kullandım sadece dr reglin gecikebilir demişti şuan beklemedeyim ama inanılmazda heycanlı çünkü ultrasonda baktığında dr yumurtamın biri çatlamış diğerininde küçük olduğunu söylemişti bende bi heves bekliom bakalım sağ bacağımda kısa aralıkta bi ağrı oldu dün onun dışında kendimi yorgun ve halsiz hissediyorumheyecanlı bi bekleyiş 3 günüm var adete acaba hamilemiyim diorum benim gibi olanlar lütfen benim sağ kasıkta agrım va o kadar acaba neden geçmek bilmior bu 3 gün