Acaba hamilemiyim adetime 3 gün var benim gibi adet günü yaklaşanlar buraya lütfen ..

Ayy insallah hamilesindir... Silik bi sekilde bile olsa ciktiysa daha cok yenidir bhcg yeni yukselmeye baslamistir. Bak merak sardi benide. Allahim bizede o cift cizgileri gormeyi nasip etsin...

elzemcim gebelik testinmi silik cikti ins. gebesindir merak ettim simdi
dr. dan sonra bizide haberdar et canim

Ovulasyon testimi silik cikti canim?
Eger ov. Testiyse silikde pek bi sans olmuyo,biraz koyu olunca umut var diyorum..InsaAllah guzel haberlerini aliriz merakla bekliyoruz

Benimde adete 3 gun kaldi. Basligi gorunce geldim. Testte yapmadim. Yapmayida dusunmuyorum:)

İnsaAllah adetiniz gelmezde mutlu haberi burdan duyurursunuz kizlar

Ovulasyon testimi silik cikti canim?
Eger ov. Testiyse silikde pek bi sans olmuyo,biraz koyu olunca umut var diyorum..InsaAllah guzel haberlerini aliriz merakla bekliyoruz

canım tam 3 tane idrar testi yaptım akşam sabah bide diğer akşam eczanede baktılar yüzüme utanmasam 3 daha alacaktım :) neyse gebelik testi yaptım yani 3üde silik çıktı yarın doktora gidecem zaten kandada baktırcam heralde hamileyim 3üde silik çıktıgına göre yada ben buna inanmak istiorum

Ayy insallah hamilesindir... Silik bi sekilde bile olsa ciktiysa daha cok yenidir bhcg yeni yukselmeye baslamistir. Bak merak sardi benide. Allahim bizede o cift cizgileri gormeyi nasip etsin...

inşALLAH cnm hamileyimdir ve isteyen herkese verir rabbim inşallah yarın doktora gidecem zaten artık test elimde gezmekten :) bunaldım kanda baktırcam gerçi adet geçeli 2 gün oluyo ama ona göre bişey derler heralde inşallah hamileyimdir inşallah silik çizgi ümitlendirdi beni 3 test 3üde silik ama 2 çizgi :)

evet canım gebelik testim silik çizgi çıktı akşam sabah yaptım 3 test bir gün arayla 3 gün yaptım 3üde silik çıktı yarın doktora gidecem mutlaka bildiririm inşallah güzel haberler alırım ve güzel haberler veriririm

Insallah hamilesindir cnm biz daha bekliyoruz

elzemkara guzel haberlerini buyuk bir heyecanla bekliyoruz :)

Elzemkara henüz dönmedin mi Dr dan.burada merakla bekliyoruz
Umarım ayın5inde benim kırmızılar gelmezse aynı heyecanları yaşayacağım.allah her isteyene nasip eder inşallah

canım benim hamileymişim kan tahlili yaptırdım şimdi pzitif allahıma şükürler olsun560,4 çıktı daha küçük haftaya gel dediler :) rabbime şükürler olsun rabbim isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin inş canı gönülden amin dioyorum

evet hamileyim biraz önce öğrendim rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş adet geçeli 2 gün oldu kan tahlili sonucum 560,4henüz çok küçük inşallah rabbim tamamına erdirir çok mutluyum

Cok sevinfim cnm rabbim bize de nasip eder insallah

evet hamileyim biraz önce öğrendim rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş adet geçeli 2 gün oldu kan tahlili sonucum 560,4henüz çok küçük inşallah rabbim tamamına erdirir çok mutluyum

Heyoooo cok sevindim... :))) insallah hersey bundan sonra cok daha guzel olur. Saglikla kucagina alirsin esinin tepkisi ne oldu? Merak ettim

Elzemcim inan kendim hamis olmus gibi sevindim gozun aydin ins. hayirlisiyla kucaginada alman nasib olur esinle cocugunla bir omur mutlu olursun darisida ins. Rabbimin izniyle bize olsun sende artik burdaki arkadaslarina dua edersin

benimde 3 kasım-5 kasım arası hastalanmam gerekiyo ama inşallah hastalanmam. 1 hafta nasıl bekliycem şimdi acaba:18:
Bizimde ilk denememiz bu ay,ovulasyon günlerini tutturabilmişizdir inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…