heyecanlı bi bekleyiş 3 günüm var adete acaba hamilemiyim diorum benim gibi olanlar lütfen benim sağ kasıkta agrım va o kadar acaba neden geçmek bilmior bu 3 gün
Benimde 5 günüm var. Klomen kullandim bu ay tek doz agrim var ama bugün düştüm bisi olmamistir ınş kendimi cok kötü hissediyorum
yok canım korkma aklına kötü şeyler getirme benim de 6 gün var ben haftasonu hemen geçiyo diye cumartesi pazarı saymasam mı ki diyorum o zaman 4
Benimde 5 günüm var. Klomen kullandim bu ay tek doz agrim var ama bugün düştüm bisi olmamistir ınş kendimi cok kötü hissediyorum
heyecanlı bi bekleyiş 3 günüm var adete acaba hamilemiyim diorum benim gibi olanlar lütfen benim sağ kasıkta agrım va o kadar acaba neden geçmek bilmior bu 3 gün
İnşAllah hamilesindir canım.. Benimde aynı 4 gündür kasıklarım ağrıyo ama benim ovülasyon günlerim ben bile acaba olduda ondan mı ağrıyo diyorum..
Selam canim InsaAllah hamilesindir
Rabbim kalbine gore versin
Bende taze anne adayiyim InsaAllahyarin adet gunum,ben 4. 5 gun oncesinden ovulasyon testle ogrendim hamileliligimi..aksam test yaptim ov testi koyu cikti sabahta gebelik testi yapinca cok silik cizgi cikti..persembeye dr gidecem InsaAllah gorurum
İnşAllah hamilesindir canım.. Benimde aynı 4 gündür kasıklarım ağrıyo ama benim ovülasyon günlerim ben bile acaba olduda ondan mı ağrıyo diyorum..
Benimde 3 gun var ve degisikli olarak her iki sasigimda da agri var bi o tarafa bi diger tarafa vuruyor bazende ses seda cikmiyor bisey hissetmiyorum bakalim p.tesi belli olur artik
Ağrı dediğiniz nasıl bişey baş ağrısı karın ağrısı gibi durulmayacak bişey mi ben de ağrı diyebileceğim türde değilde rahatsız eden bişey var
saol cnm güzel dileklerin için rabbim isteyen herkese bebişler nasip etsin ben günüm geçsin anca o zaman test yapacam heralde çünkü korkuyoruminş bu ay tutmuştur diorum
bu arada burdan yazarsan güzel haberlerini bekliyorum aeol
cnm benim kasık ağrım sanki bşey saplanmış gibi baş agrısı gibi sürekli olan bişey değil batma gibi sanki seninde varmı böyle bi ağrın ve adete kaç gün var ?
Selam canim InsaAllah hamilesindir
Rabbim kalbine gore versin
Bende taze anne adayiyim InsaAllahyarin adet gunum,ben 4. 5 gun oncesinden ovulasyon testle ogrendim hamileliligimi..aksam test yaptim ov testi koyu cikti sabahta gebelik testi yapinca cok silik cizgi cikti..persembeye dr gidecem InsaAllah gorurum