Acaba hamilemiyim adetime 3 gün var benim gibi adet günü yaklaşanlar buraya lütfen ..

elzemkara

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
22
0
34
heyecanlı bi bekleyiş 3 günüm var adete acaba hamilemiyim diorum benim gibi olanlar lütfen benim sağ kasıkta agrım va o kadar acaba neden geçmek bilmior bu 3 gün

Selam canim InsaAllah hamilesindir
Rabbim kalbine gore versin
Bende taze anne adayiyim InsaAllahyarin adet gunum,ben 4. 5 gun oncesinden ovulasyon testle ogrendim hamileliligimi..aksam test yaptim ov testi koyu cikti sabahta gebelik testi yapinca cok silik cizgi cikti..persembeye dr gidecem InsaAllah gorurum

heyecanlı bi bekleyiş 3 günüm var adete acaba hamilemiyim diorum benim gibi olanlar lütfen benim sağ kasıkta agrım va o kadar acaba neden geçmek bilmior bu 3 gün

Benimde 3 gun var ve degisikli olarak her iki sasigimda da agri var bi o tarafa bi diger tarafa vuruyor bazende ses seda cikmiyor bisey hissetmiyorum bakalim p.tesi belli olur artik

Benimde 5 günüm var. Klomen kullandim bu ay tek doz agrim var ama bugün düştüm bisi olmamistir ınş kendimi cok kötü hissediyorum

Bende 1.5 yillik evliyim adetlerim cok duzensiz 6 aydir bebek istiyorum her belirtiye hamilelik diyorum ama her ay husran bende seffaf akinti oldu 3 gun ust uste belirti olabilir mi benim gibi olan varmi

Benimde 5 günüm var. Klomen kullandim bu ay tek doz agrim var ama bugün düştüm bisi olmamistir ınş kendimi cok kötü hissediyorum

yok canım korkma aklına kötü şeyler getirme benim de 6 gün var ben haftasonu hemen geçiyo diye cumartesi pazarı saymasam mı ki diyorum o zaman 4 :KK1:

İnşAllah hamilesindir canım.. Benimde aynı 4 gündür kasıklarım ağrıyo ama benim ovülasyon günlerim ben bile acaba olduda ondan mı ağrıyo diyorum..

Bende taze anne adayiyim InsaAllahyarin adet gunum,ben 4. 5 gun oncesinden ovulasyon testle ogrendim hamileliligimi..aksam test yaptim ov testi koyu cikti sabahta gebelik testi yapinca cok silik cizgi cikti..persembeye dr gidecem InsaAllah gorurum

saol cnm güzel dileklerin için rabbim isteyen herkese bebişler nasip etsin ben günüm geçsin anca o zaman test yapacam heralde çünkü korkuyorum :KK43: inş bu ay tutmuştur diorum:nazar:

İnşAllah hamilesindir canım.. Benimde aynı 4 gündür kasıklarım ağrıyo ama benim ovülasyon günlerim ben bile acaba olduda ondan mı ağrıyo diyorum..

inşALLAH hamileyimdir aslında tam anlamıyom günümü beklemekten başka çarem yok :KK43: bide belirtileri anlamıyorumçünkü normalde zaten midem bulanır sabahları bide burnum ii koku alıyo sadece sağ kasıgım agrıdı 2 gün üst üste hiç ağrımazdı bakalım inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese

saol canım inşALLAH hamileyimdir bi geçse şu adet günü dua et canım benim rabbim yardımcımız olsun benim öyle adete yakın ağrım fazla olmaz ama bu kasık agrım yeni çıktı hayırlısı bakalım

Benimde 3 gun var ve degisikli olarak her iki sasigimda da agri var bi o tarafa bi diger tarafa vuruyor bazende ses seda cikmiyor bisey hissetmiyorum bakalim p.tesi belli olur artik

Ağrı dediğiniz nasıl bişey baş ağrısı karın ağrısı gibi durulmayacak bişey mi ben de ağrı diyebileceğim türde değilde rahatsız eden bişey var

Ağrı dediğiniz nasıl bişey baş ağrısı karın ağrısı gibi durulmayacak bişey mi ben de ağrı diyebileceğim türde değilde rahatsız eden bişey var

cnm benim kasık ağrım sanki bşey saplanmış gibi baş agrısı gibi sürekli olan bişey değil batma gibi sanki seninde varmı böyle bi ağrın ve adete kaç gün var ?

cnm benim kasık ağrım sanki bşey saplanmış gibi baş agrısı gibi sürekli olan bişey değil batma gibi sanki seninde varmı böyle bi ağrın ve adete kaç gün var ?

Bat 30 ekim kasıklarımdaki ağrı gibi şey 3 gündür devam ediyo bugün öğleden sonra bi durdu gibi ben regl zamanı ağrı nedir bilmem göüslerim hassaslaşırdı onlarda da bişey yok

balım86 ya ben dün akşam meraktan test yaptım asıl bat bugundü yani neyse akşam yaptım test silik ikinci çizgiyi gördüm şimdi dahada merak sardı acaba hamilemiyim diye 30 ekime randevu aldım hayırlısı dua et bana lütfen

X