• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim acil cevap

Liyaa2101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
127
40
13
26
Adetine 12 gün var kasık ağrısı mahfetti beni ve sırtım çok acıyo test yaptırdım şimdi çikarmı sonuç ?

Cok erken 12 gun bunun icin bildigim kadariyla olsa bile kanda da cikmaz cok erken

Onada hak veriyorum bende ilk aylarda herşeyi haamilelik belirtisi sanıp testlerle kafayı bozmuştum 🙈ama ne yazıkki kendimizi yıpratmaktan baska birşey değill
Kesinlikle oyle :) ben de 1 bucuk yildir bekliyorum hala 😂😂insan vucudunu dinlemekten kafayi bozuyo😂saldim cayira mevlam kayira artik

Gebelik için bir rahatsıxlıgın var mı? Veya eşinde . Herhangi bir tedavi gördün mü cnm
Bende bi sikinti cikmadi esimde varikosel vardi 2018 kasimda ameliyat oldu 😊takviye falan kullandik degerleri normale cikti ama su an bizde tik yok 😂

Bende bi sikinti cikmadi esimde varikosel vardi 2018 kasimda ameliyat oldu 😊takviye falan kullandik degerleri normale cikti ama su an bizde tik yok 😂
Valla keşke tecrübem olsada öneride fln bulunabilsem .. bizde aynı sekil tık yok. Klomene basladım ilk defa bu ay. İğnemde yapıldı bakalım beklemedeyiz.

Valla keşke tecrübem olsada öneride fln bulunabilsem .. bizde aynı sekil tık yok. Klomene basladım ilk defa bu ay. İğnemde yapıldı bakalım beklemedeyiz.
Insallah bayrama guzel haberlerle giris yapariz 😊😊😊bayram sekerlerimiz ile 😍😍ben de bu ay araya bayram giriyor diye ovulasyon deniyorum . Onuzmudeki ay asilama icin gidicem insallah . Daha trdavi falan baslamadik

Bizim gelin 9 aydır deniyordu olmadı soğan kürü yaptı 15 gün ve adet olmadı şuan hamile bende yaptım inşallah adet olmam 🙏

[QUOTE="Liyaa2101, post: canım olabılır bıraz daga zaman gecsın test yap

Back