Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetine 12 gun mu var ? Ne bu acele kiz adetinin gecmesini bekle bence . Belki yumurtluyorsundur olamaz miAdetine 12 gün var kasık ağrısı mahfetti beni ve sırtım çok acıyo test yaptırdım şimdi çikarmı sonuç ?
Adetine 12 gun mu var ? Ne bu acele kiz adetinin gecmesini bekle bence . Belki yumurtluyorsundur olamaz mi
[/QUOT 3 gündür böyle ya hiç böyle olmamıştım.
Ben de oyle dusunuyorum ama arkadaş cok aceleci12 gün çok erken bir zaman . Testte çıkmaz olsada
Onada hak veriyorum bende ilk aylarda herşeyi haamilelik belirtisi sanıp testlerle kafayı bozmuştumBen de oyle dusunuyorum ama arkadaş cok aceleci![]()
Kesinlikle oyle :) ben de 1 bucuk yildir bekliyorum halaOnada hak veriyorum bende ilk aylarda herşeyi haamilelik belirtisi sanıp testlerle kafayı bozmuştumama ne yazıkki kendimizi yıpratmaktan baska birşey değill
Gebelik için bir rahatsıxlıgın var mı? Veya eşinde . Herhangi bir tedavi gördün mü cnmKesinlikle oyle :) ben de 1 bucuk yildir bekliyorum halainsan vucudunu dinlemekten kafayi bozuyo
saldim cayira mevlam kayira artik
Bende bi sikinti cikmadi esimde varikosel vardi 2018 kasimda ameliyat olduGebelik için bir rahatsıxlıgın var mı? Veya eşinde . Herhangi bir tedavi gördün mü cnm
Valla keşke tecrübem olsada öneride fln bulunabilsem .. bizde aynı sekil tık yok. Klomene basladım ilk defa bu ay. İğnemde yapıldı bakalım beklemedeyiz.Bende bi sikinti cikmadi esimde varikosel vardi 2018 kasimda ameliyat oldutakviye falan kullandik degerleri normale cikti ama su an bizde tik yok
![]()
Insallah bayrama guzel haberlerle giris yaparizValla keşke tecrübem olsada öneride fln bulunabilsem .. bizde aynı sekil tık yok. Klomene basladım ilk defa bu ay. İğnemde yapıldı bakalım beklemedeyiz.
Ayyyy inşallah inşallahhhhhInsallah bayrama guzel haberlerle giris yaparizbayram sekerlerimiz ile
ben de bu ay araya bayram giriyor diye ovulasyon deniyorum . Onuzmudeki ay asilama icin gidicem insallah . Daha trdavi falan baslamadik
Soğan kürü kullan bizim gelin 15 gün içti sonraki ay adet olmadı bende öyle yaptım inşallah olurBende bi sikinti cikmadi esimde varikosel vardi 2018 kasimda ameliyat oldutakviye falan kullandik degerleri normale cikti ama su an bizde tik yok
![]()
Bizim gelin 9 aydır deniyordu olmadı soğan kürü yaptı 15 gün ve adet olmadı şuan hamile bende yaptım inşallah adet olmamValla keşke tecrübem olsada öneride fln bulunabilsem .. bizde aynı sekil tık yok. Klomene basladım ilk defa bu ay. İğnemde yapıldı bakalım beklemedeyiz.
İnşallah. Canımmm bu ay olmazsa bende deneyeceğimBizim gelin 9 aydır deniyordu olmadı soğan kürü yaptı 15 gün ve adet olmadı şuan hamile bende yaptım inşallah adet olmam![]()