• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyiim

Acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun

• Lütfen yardimmmmm

OY: 0 0,0%
  • Hamile olabilirmiyim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Pembeligelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
6
1
1
29
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim. Adetim 8 gün gecikti normalde hiç gecikmez. Bir haftadır acayip derecede mide yanması ve mide ağrısı çekiyorum. Ve 3 gündür karnimin alt kısmı ağrıyor. Üzerimde de olmadığı kadar yorgunluk hissi var yataktan kalkmak istemiyorum daha doğrusu kalkamiyorum. Belim ve sırtim daki ağrıyı tarif edemem zaten. Sizce hamile olabilirmiyim test te yapamadım heyecan stres derken lütfen cevap veriinn

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim. Adetim 8 gün gecikti normalde hiç gecikmez. Bir haftadır acayip derecede mide yanması ve mide ağrısı çekiyorum. Ve 3 gündür karnimin alt kısmı ağrıyor. Üzerimde de olmadığı kadar yorgunluk hissi var yataktan kalkmak istemiyorum daha doğrusu kalkamiyorum. Belim ve sırtim daki ağrıyı tarif edemem zaten. Sizce hamile olabilirmiyim test te yapamadım heyecan stres derken lütfen cevap veriinn
8 günün geçmiş neden hala test yapmıyorsun ki idrar da çıkar zaten canım bi test al yap inşallah hamilesindir gerçi daha erken ama 6 aylık istiyormuusn bilmiyorum ama hayırlısı inşallah istiyorsan hamileiandir inşallah
Olabilir de olmayabilir de :) evliliğin ilk senesi zaten adet düzensizleşiyor düzene girene kadar bi hayli zamsn alıyor tabi herkes bir değil en kısa zamanda bi test al eczaneden kendin yap Allah gönlüne göre versin inşallah sonucunu bildir

Back