• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyiiim :)

kayraonur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
7
0
1
Sakarya
Merhaba anne adayları... bnde geldim aranıza :) 5aylik ewliyim eşim askeri personel. 12 gün önce tekrar goreve gitti içimde çok tuhaf bi his var 1haftadir midem bulanıyo baş dönmeleri göğüs ağrımda başladı regl olmamada 1hafta var sizce bu belirtiler hamilelik belirtilerimiiiiiii :)♥
Aa birde yoğun beyaz bir akıntı geliyo çözemedim benn :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba anne adayları... bnde geldim aranıza :) 5aylik ewliyim eşim askeri personel. 12 gün önce tekrar goreve gitti içimde çok tuhaf bi his var 1haftadir midem bulanıyo baş dönmeleri göğüs ağrımda başladı regl olmamada 1hafta var sizce bu belirtiler hamilelik belirtilerimiiiiiii :)♥
Aa birde yoğun beyaz bir akıntı geliyo çözemedim benn :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım adetine daha 1 hafta varsa pek umutlanma bence :( çünkü adet ve gebelik belirtileri neredeyse aynı. Benim dikkatimi çeken tek bi hamilelik belirtim vardı adet belirtisiyle aynı değildi bu. Göğsümün renkli kısmının yakınında derinin altında bi damar belirmişti. Önceden hiiiç olmayan. Ve daha adetim geçmeden bile hamile olduğumu öyle anlamıştım:) inşallah hamilesindir

Back