- 22 Ocak 2021
- 16
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi EsmanurMelek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim an itibariyle yaptim bende hemen sizinle paylaşmak istedim ilk cocugumuda ilk burda paylaşmıştım testini etrafımda gormedigim desteği burda görüyorum çünkü:)Tebrikler![]()
10 gün geçti düzensizlik var zaten ama bu testte bu kadar ciiacagini tahmin etmemiştimVar gibi inşaallah![]()
Çok teşekkür ederimmHayırlı olsun bebişinizbirde kan testi ile taçlandırın
içiniz rahat etsin
Tebrikler
Amin inşallahTebriklerSağlıkla kucaginiza alın inşallah
Bize de dua eder misiniz
![]()
Aminn inşallah bize de nasip olsun. Allah razı olsun canım. Tekrar tebriklerAmin inşallahrabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
söz her namazdan sonra dua edicem sana
![]()
304 çıktı canim kan testi bugün yaptirdimm güzel bı değer mi acabaHayırlı olsun bebişinizbirde kan testi ile taçlandırın
içiniz rahat etsin
Canım benim gözün aydın hamilesin 2 3 haftalık gibi ama değerinin iyi olup olmadığını en iyisi doktor bilir biran önce git hem sana folik asit vs... yazar tebrik ederi
Saolasin canım benimm Aminn insaalh ya yarın yine sağlık ocağında kan testi yaptırcam Şubat 3 dede randevu aldım hastaneye bakalimCanım benim gözün aydın hamilesin 2 3 haftalık gibi ama değerinin iyi olup olmadığını en iyisi doktor bilir biran önce git hem sana folik asit vs... yazar tebrik ederim tekrar rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşaallah
Bugünki testim 877 çıktı iyimiİnşaallah güzel haberler alırsın![]()
Bugün bende yaptım ama böyleydi benimki de ama negatif çıktı. Anlayamadım. Bu arada Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Amin canım insallahhhOo maşaallah tabiki iyi devamı gelir inşaallah![]()