- 29 Ocak 2018
- 35
- 15
- 18
- 31
- Konu Sahibi dilandrdyk
Iyi akşamlar arkadaşlar emin olamadım sizce hamilelik var mıdır?lütfen yardımcı olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi sihirli küreme bakıp geleyım hemen :)Iyi akşamlar arkadaşlar emin olamadım sizce hamilelik var mıdır?lütfen yardımcı olun.
İstemsizce kahkaha attım kusura bakmayınız konu sahibiFotoğraf koyamadınız sanırım.
:)İstemsizce kahkaha attım kusura bakmayınız konu sahibi![]()
Çizgi değilde yan tarafta pembe bir renk gördüm acemi olduğum için pek birşey anlamadım size sormak istedimBen göremedim canım.
Sen silikte olsa gördün mü?
Sabaha kadar beklemeye razıyım hayırlısıyla pozitif çıksın yeter kiBiraz daha bekletin testi tuhaf ama bazen daha uzun beklemek gerekiyor![]()
Seninkinde evet çizgi var ama benim ki çizgi değil diğer çizginin yanında pembemsi bir renk var sadeceBenim şu görünümde bir pozitif testim vardı mesela negatif diye atmıştım sonra halam batı bu pozitif dedi ve evet pozitifdi Eki Görüntüle 2232829
Sizinki çift çizgi ama konu sahibi ne yazık ki değil görünüyor silikte olsa çizgi lazimBenim şu görünümde bir pozitif testim vardı mesela negatif diye atmıştım sonra halam batı bu pozitif dedi ve evet pozitifdi Eki Görüntüle 2232829
Normalde adetin düzenli mi?meraba benim 10 günüm geciyor test yaptım çıkmadı idrar testi çok kötü belim agriyor ağrı kesici bile fayda etmiyor acaba hamilemiyim
Malesef öyleSizinki çift çizgi ama konu sahibi ne yazık ki değil görünüyor silikte olsa çizgi lazim
İlk yaptığımda benim de sizinki gibiydi sonrada. Böyle oldu onu söylemek istedim. Benim çocuğum yok hamileliğim de devam etmedi kimyasal gebelikmiş kese filan görmedik o zaman.Seninkinde evet çizgi var ama benim ki çizgi değil diğer çizginin yanında pembemsi bir renk var sadece
Teşekkür ederim tabikii hayırlısı ama merak ediyorum neden olmuyor.kaç tane doktora gittim hiç bir sıkıntı yok dedi adetimte çok düzensiz ama doktorlar sorun görünmüyor diyorlarbebıs guldurmek ıcın bıraz daha bekleyecek sanırım ıkıncı cızgı yok ama sorun da yok uzulme sakın hakkında hayırlısı olsun