• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilelik olabilir mi?

Bu

Eklentiler

• 20190205_220017.jpg
    20190205_220017.jpg
    157,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190205_215939.jpg
    20190205_215939.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 67
Ben göremedim canım.
Sen silikte olsa gördün mü?

meraba benim 10 günüm geciyor test yaptım çıkmadı idrar testi çok kötü belim agriyor ağrı kesici bile fayda etmiyor acaba hamilemiyim

Benim şu görünümde bir pozitif testim vardı mesela negatif diye atmıştım sonra halam batı bu pozitif dedi ve evet pozitifdi
C5717638-75E1-40E6-8DEF-CBCC31FA398F.jpeg

Seninkinde evet çizgi var ama benim ki çizgi değil diğer çizginin yanında pembemsi bir renk var sadece
İlk yaptığımda benim de sizinki gibiydi sonrada. Böyle oldu onu söylemek istedim. Benim çocuğum yok hamileliğim de devam etmedi kimyasal gebelikmiş kese filan görmedik o zaman.
Şimdi de tüp bebek transferi yapıldı Perşembe günü test yapacağım bebek tutmuş mu diye.
Negatif de olsa sonucunuz üzülmeyin.

bebıs guldurmek ıcın bıraz daha bekleyecek sanırım ıkıncı cızgı yok ama sorun da yok uzulme sakın hakkında hayırlısı olsun

bebıs guldurmek ıcın bıraz daha bekleyecek sanırım ıkıncı cızgı yok ama sorun da yok uzulme sakın hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim tabikii hayırlısı ama merak ediyorum neden olmuyor.kaç tane doktora gittim hiç bir sıkıntı yok dedi adetimte çok düzensiz ama doktorlar sorun görünmüyor diyorlar

Back