- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cnarrr3525
-
Ovülasyon testi ama nu canım normal test yaptım negatif çıktıKan verin, teste göre hamilesiniz
Ovülasyon testi ama canım bu gebelik testinde negatif çıktı çok kararsız kaldımBelirtileri bilmem ama teste var gibi
Hee ovumu bu, o zaman bekleyin daha çok erken belirti aramak için, kendinizi dinlemeyin çok yanıltıcı oluyo her belirti inanın, adetiniz geçsin öyle test yaparsınız şuan her belirtiyi ona yorarsınız boş yereOvülasyon testi ama nu canım normal test yaptım negatif çıktıçok kararsızım
Bazı kişiler ovülasyon testiyle öğreniyorlarmış gebeliklerini ama belirtiler de olunca acaba dedim inanın çok sabırsızım elimde birsürü test olsa gidip gelip yapıcammmOvülasyon testi genelde yumurtlama zamanını gösterir ama siz direkt idrar testi ile deneyin 1 hafta daha bekleyin bence
Aynen canım hani varmıdır acaba dedim ilaç kullanmam gerekiyor çünkü korkudan kullanamıyorum fikir almak istemiştim teşekkür ederim yorumunuz içinHee ovumu bu, o zaman bekleyin daha çok erken belirti aramak için, kendinizi dinlemeyin çok yanıltıcı oluyo her belirti inanın, adetiniz geçsin öyle test yaparsınız şuan her belirtiyi ona yorarsınız boş yere
Ahahahaha sabırlı olun inşallah vardır bizde bekliyoruz bakalım hayırlıs olsun hakkımızda inşallahBazı kişiler ovülasyon testiyle öğreniyorlarmış gebeliklerini ama belirtiler de olunca acaba dedim inanın çok sabırsızım elimde birsürü test olsa gidip gelip yapıcammm
Aynen canım hani varmıdır acaba dedim ilaç kullanmam gerekiyor çünkü korkudan kullanamıyorum fikir almak istemiştim teşekkür ederim yorumunuz içinHee ovumu bu, o zaman bekleyin daha çok erken belirti aramak için, kendinizi dinlemeyin çok yanıltıcı oluyo her belirti inanın, adetiniz geçsin öyle test yaparsınız şuan her belirtiyi ona yorarsınız boş yere
Belirtilerin nelerdi peki canım baş ağrısı gaz kasık ağrısı vs çektin miBende önce ovu yapmıştım çok koyu çıktı sonra gebelik testi yapmıştım yani ilk ovu testiyle öğrendim hamileliğimi ama daha 6 gün varmış erken yine de
Ayy inşallah hayırlı haberler alırız birbirimizdenAhahahaha sabırlı olun inşallah vardır bizde bekliyoruz bakalım hayırlıs olsun hakkımızda inşallah
Benim tüp olduğundan ilaçların etkisiyle daha yoğun yaşamış olabilirim beklenen belirtilerdi yani, aşırı akıntı, adet olcakmışım gibi ağrı, uyku halsizlik, gaz yaşadığım belirtilerdi canımAynen canım hani varmıdır acaba dedim ilaç kullanmam gerekiyor çünkü korkudan kullanamıyorum fikir almak istemiştim teşekkür ederim yorumunuz için
Belirtilerin nelerdi peki canım baş ağrısı gaz kasık ağrısı vs çektin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?