• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilelik olabilir mi? ÇOK ACİLL BAKARMISINIZZZ KIZLAARR

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
937
255
53
25
Kızlar merhaba ben ilk defa bu ay ovülasyon testi yaptım adetime 9 gün kala başladım fotoğrafta görüceksiniz zaten en son yaptığım testte yani en alttaki adetime 6 gün kala yapıldı dün ve ondan önceki geceyi değerlendirdik şuanda kasık ağrım çokca gazım var ve uğrayıp giden naş ağrılarım mevcut ve akşam saat 23.30 civarında kasığıma saplanan ağrıyla beraber rahmimede uğradı böyle durum yaşayan varmı acaba bu arada normalde gaz çıkaran biri değilim bu kadar beni sıkıştırması ikilemde bıraktı. Akıntım ise şeffaf ve kokusuz ve bat a 6 gün kaldı cevaplarınızı bekliyorum kızlaarr Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda kavuşalım minnoşlarımıza 🙏🙏😏❤️

Eklentiler

• IMG_20201130_021542_211.jpg
    IMG_20201130_021542_211.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 305
Son düzenleme:
Ovülasyon testi genelde yumurtlama zamanını gösterir ama siz direkt idrar testi ile deneyin 1 hafta daha bekleyin bence 🦋

Ovülasyon testi ama nu canım normal test yaptım negatif çıktı 🤔 çok kararsızım
Hee ovumu bu, o zaman bekleyin daha çok erken belirti aramak için, kendinizi dinlemeyin çok yanıltıcı oluyo her belirti inanın, adetiniz geçsin öyle test yaparsınız şuan her belirtiyi ona yorarsınız boş yere

Ovülasyon testi genelde yumurtlama zamanını gösterir ama siz direkt idrar testi ile deneyin 1 hafta daha bekleyin bence 🦋
Bazı kişiler ovülasyon testiyle öğreniyorlarmış gebeliklerini ama belirtiler de olunca acaba dedim inanın çok sabırsızım elimde birsürü test olsa gidip gelip yapıcammm 😂

Bende önce ovu yapmıştım çok koyu çıktı sonra gebelik testi yapmıştım yani ilk ovu testiyle öğrendim hamileliğimi ama daha 6 gün varmış erken yine de

Hee ovumu bu, o zaman bekleyin daha çok erken belirti aramak için, kendinizi dinlemeyin çok yanıltıcı oluyo her belirti inanın, adetiniz geçsin öyle test yaparsınız şuan her belirtiyi ona yorarsınız boş yere
Aynen canım hani varmıdır acaba dedim ilaç kullanmam gerekiyor çünkü korkudan kullanamıyorum fikir almak istemiştim teşekkür ederim yorumunuz için 😊

Aynen canım hani varmıdır acaba dedim ilaç kullanmam gerekiyor çünkü korkudan kullanamıyorum fikir almak istemiştim teşekkür ederim yorumunuz için
Bende önce ovu yapmıştım çok koyu çıktı sonra gebelik testi yapmıştım yani ilk ovu testiyle öğrendim hamileliğimi ama daha 6 gün varmış erken yine de
Belirtilerin nelerdi peki canım baş ağrısı gaz kasık ağrısı vs çektin mi

Aynen canım hani varmıdır acaba dedim ilaç kullanmam gerekiyor çünkü korkudan kullanamıyorum fikir almak istemiştim teşekkür ederim yorumunuz için

Belirtilerin nelerdi peki canım baş ağrısı gaz kasık ağrısı vs çektin mi
Benim tüp olduğundan ilaçların etkisiyle daha yoğun yaşamış olabilirim beklenen belirtilerdi yani, aşırı akıntı, adet olcakmışım gibi ağrı, uyku halsizlik, gaz yaşadığım belirtilerdi canım

Back