Acaba hamile olma ihtimalim hiç mi yok ?

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
hocam benim agustosun 15 i adetimin birinci günü ve drumun verdigi cyclo progynova+klomen tedavime adetimin 5. günü başladım ve arife günü itibariyle cyclo bitti bugün ilaç bittikten sonraki 6. gün ve beta hcg yaptırdım sonucum ve normal degerler şöyle yazıyo.
normal degerler 0-5 ml
benim degerim ise 6 çıkmış ovülasyon testi kullanmıştım bu ay testlere göre agustosun 30 unda çift çizgiyi gördüm yani yumurtlamadan sonraki 14 yada 15. günüm bugün buna göre kan testi sonucumu açıklarmısınız. teşekkür ederim kolay gelsin
die yazmıştım sizde
Gebe kalamamışsınız. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle....
demiştiniz ama cyclo progynova +klomen kullanmama ve yumurtlamayı tespid etmeme ragmen neden hala adet olmadım ve adet olacagıma dair hiçbir belirti yok hocam kafam karıştı engeç ilaç bittikten sonraki 7. gün adet olmam gerekmiyormuydy bugün 8. gün ve akıntımdan başka bişi olmuyo.yarın tekrar gidip kan testi yaptırıcam drum çagırdı acaba hamile olma ihtimalim hiçmi yok

Kantestinizi tekrarlayın, sonucu bize de bildirirseniz sevinirim...

hocam sonucum 24 e yükselmiş drum hamilesin dedi düzenli arttıgını söyledi 10 gün sonra keseyi görebiliriz dedi çok şükür.

hocam ayrıca drum herhangi bi tehlikeye karşın proluton depot ve progestan verdi bunlar akıntının rengini degiştirirmi yani dün ignemi yaptırana kadar normal şeffeftı akıntım vardı bugün akıntımın rengi sarıya döndü altın renginden daha açık ama normalmidir sizce agrım yok kaşıntı yok kokuda yok.cvbınızı bekliyorum.teşekkürler.

Endişelenmeyin. Gelişmeleri bizimle paylaşırsanız sevinirim...

hocam ilk tahlil 14 eylül:6 ikinci tahlil 27 eylül:24 üçüncü tahlil 20 eylül:54.9 çıktı sizce normalmi bu gidişat.

hocam ilk tahlil 14 eylül:6 ikinci tahlil 27 eylül:24 üçüncü tahlil 20 eylül:54.9 çıktı sizce normalmi bu gidişat.

14-20-27 Eylül olarak sonuçlarınızı değerlendiriyorum. Artış yavaş. Normalde her 2-3 günde bir beta HCG nin iki katına çıkması beklenir. Bu artış olmamış. Doktorunuz sizi yönlendirecektir.

hocam lütfen cvb verin merakla bekliyor ve korkuyorum sorun varmı gidişat normalmi yükselişi iyimi cvb lütfen.biliyorum çok soru sordum ama 5,5 yıldır ugraşıyoruz bekledigimiz bi bebek oldugu için tedirginligim artıyo sonuçları tekrar düzgün bi şekilde yazıyorum.
ilk tahlil 14 eylül:6
ikinci tahlil 17 eylül:24
üçüncü tahlil 20 eylül:54.9
çıktı sizce normalmi yükselişi.

21.09.2010 saat 10.31 de yanıt verdim. Sağlıklı günler dilerim...

21.09.2010 saat 10.31 de yanıt verdim. Sağlıklı günler dilerim...

hocam sizin verdiginiz yanıta göre benim tahlillerimin günlerini yanlış yazdıgım için tekrar sormuştum sanırım tarihlere dikkat etmediniz tekrar tekrar sormam bu yüzden kusura bakmayın ama 27 eylül die dikkate almışsınız 27 eylül daha gelmedi yani bugün ayın 23 ü daha bunu bile fark etmemişsiniz lütfen yazdıgım tahlil sonuçlarına göre tekrar degerlendirmeye alırsanız memnun olucam.

Artış oluyor. Sabır...

teşekkür ederim cvbınız için iyi çalışmalar
Mrb bora bey ben cuma günü ovitrelle catlma ignesi yaptım ayın 26sı kan tahlili yaptım 50.25 cıktı cok fazla acıkıp susuyorum 10 dakada bir akıntım var bir kc günüde başım dönüyor normalmi birde adet olcak gibi sancı ve kramp var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…