Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile olma ihtimali varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.757
598
27
Selam kızlar. Ben 25gun önce kürtaj oldum, ve doktorum bana 3 ay korun dedi bende korunmadim 12 gün sonra korunmasız ilişki yaşadık, üzerinden 17 gün geçti adet falan olmadım daha bazen hissiyat duyuyorum. acaba mi, şimdi benim sorum 17 günde hamilelik gerçekleşir mi var ise eğer, Benim gibi yaşayan kurtaj dan kac gun kaç ay hamile kalan varmı.

Keşke doktoru dinleseydiniz. Sağlıklı bir gebelik ve sizin sağlığınız için vücudunuzun dinlenmesi lazım. İlişki yumurtlama döneminize denk geldiyse tabi ki olabilir.

Kürtajdan yada dusükten 3 hafta sonra yumurtlama günü oluyomus yani hamile olabilirsin canim bende 1 hafta önce kurtaj oldum banada 3 ay korun dedi doktorum

Kürtajdan yada dusükten 3 hafta sonra yumurtlama günü oluyomus yani hamile olabilirsin canim bende 1 hafta önce kurtaj oldum banada 3 ay korun dedi doktorum
Ya zaten sürekli akıntı vardı şu gibi 1 hafta ile geçti lekelenmem bittikten sonra araştırınca yurtlama belirtisidir olabilirmiş bilmiom eğer nasip ederse inşallah sağlıklı olur geçmiş olsun canım sanda

Bir haber varmi Cnm insallah hamilesindir cunku kaybettiğin evladının acısını ancak yeniden hamile kalarak hafifler acın

Aynen kuzum yok daha bisi bu ayin bitmesini bekliycem canım bakmadım hiç üzülmek istemini belirtti olmayınca
Belirtilere çok takılma ama ben kürtajdan sonra 21 gün olmustu idrar testi yaptım pozitif çıktı yanıltmasın seni idrar testi keşke kan tahlili versen üst üste bir kaç gün arayla

Bu ay sonu sabretcem misafirimde var da yandan rabbim yazar inşallah sen nasılsın canım ne dedi gittin mi doktora

Bu ay sonu sabretcem misafirimde var da yandan rabbim yazar inşallah sen nasılsın canım ne dedi gittin mi doktora
Gittim 3 gün önce şiddetli kanamam oldu aradım özel deki doktor gelmene gerek Yok kanama devam ederse gel dedi adet te sayamayız bunu dedi sancım ve kanama devam edince acile gittim adet olmuşum kürtajdan sonra 21 gün de sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyse rahim toparlanmış defi 7790 olan betahcg değerim 149 olmuş bir hafta sonra mutlaka tekrar gel dedi 3 ay beklemeye gerek Yok değer sifirlaninca tekrar korunmayın dedi ama benim kafam bi milyon

Sen kürtaj olmadım mı demek parçada varmış sancı ondan artmıştır geçer inşallah canm adet olmuşsun iyi

Kızlar yardim eden olmuycak mi bilgi aliyom bu konuda halen bekliyorum yarın bir ay olacak kürtaj olali

Konuyu açalı olmuş bikaç hafta ama okuyunca cevap yazma ihtiyacı hissettim. Ilk düşük yaptığımda 5. Haftadaydim zaten adet gibi geçmişti. Sonra o bebek isteğiyle hiç korunmadim dr 3 ay Korun demişti halbuki. Bir sonraki ay değil diğer ay tekrar hamile kaldım bu sefer de 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Dr çok kızdı ben sana 3 ay Korun demiştim diye. Daha sağlıklı bir gebelik ihtimali için 3 ay Korun acele etme kendine zarar canım. Daha sonra 5 ay korundum bu arada kan pıhtılaşması teşhisi kondu hamile kaldım hemen kab sulandırıcı igneyi başladım 9 ay boyu her gün karnimdan iğne oldum kızım geldi çok şükür. Şimdi hamile değilsin büyük ihtimalle ama inşallah Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:)

Sağol canim cok sağol ilk regelimi oldum bir ayi gecti ama bende senin gibi acele ettim sanirim: (

Anlıyorum insan heyecan içinde kaybettiği hamileliğini bebeğini geri kazanmak istiyor ama vücudun kendini toparlamaya ihtiyacı var. Iki ay daha beklersen inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin yavrusu da tez zamanda kucağına alırsın inşallah canım benim:)

Amin kuzm çok sağol inşallah canım bu ıkinci gunude atlatirsam inşallah kuzm sende saglicakla al bebeğini muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…