Merhaba canım, bugün adet günün dedin geldimi adetin? Baş dönmesi ve mide bulantısı genelde hamileliğin 5. haftasından sonra başlıyor, her bünyeye göre farklılık gösteriyor
Hadi inşallah canım? Test yaparsan çıkma ihtimali var
Rica ederim canım, benim hamileliğimde en belirgini akıntının çoğalması olmuştu adet zannedip tuvalete koşuyordum birde adete 2 gün kala yemek yapıyordum midem kalkmıştı çok kötüÇok umutluyum inşallah olur teşekkür ederim ayriyetten
OlabilirsinTam adet günümde, önceden belirtileri çok net hissetmeme rağmen sıfır belirtim vardı. Ağrı falan yoktu. O gün test yaptım ve pozitif çıktı.
Rica ederim canım, benim hamileliğimde en belirgini akıntının çoğalması olmuştu adet zannedip tuvalete koşuyordum birde adete 2 gün kala yemek yapıyordum midem kalkmıştı çok kötü
Bence al bir test yarın sabah yap, hamilelik var gibime geliyoryaptıktan sonra bizede haber verir misin?
Veririm tabiki ilk hamileliğim fazlasıyla heycan ve umut var sizinlede bu heycanımı paylaşırım
Tamam bekliyorum o zamanİlk hamileliğim demişim
Bu bile bi belirti biliyo musun insan hamile oldugunu hissediyoİlk hamileliğim demişim
Bu bile bi belirti biliyo musun insan hamile oldugunu hissediyo