Acaba Hamile Olabilirmiyim ???

Nazliiii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
79
56
26
Merhabalar aranıza yeni katıldım şöyleki internette acaba nedeistedn oluyor diye girdiğimde soru işaretlerimi cevaplayan bi kaç konu başlığı gördüm ama durumu bu şekilde daha detaylı anlatarak sizlerdende fikir almak istiyorum konuya geçiyorummm;
Hamile kalmak istiyorum ve yumurtlama günüme denk getirerek ilşkiye girdik (bu arada 2senelik evliyiz ve yeni yeni düşünüyoruz) bi kaç sefer daha doğurgan günlerimde devam ettik bu gün adetimin ilk günü ve 3-4 gün önce dayanamayıp test yaptım evde ama haliyle negatif çıktı kendi kendime çok erken olduğuna kanaat getirdim şimdi dediğim gibi adetimin ilk günü ama dünden beri sol kasığımda ara ara ufak sancılarım var ne bulantı ne baş dönmesi ne göğüs ağrısı hiçbir şey yok ama adet olucağımda genelde karnım belim ayaklarım heryerim ağrır ama şuan tık yok bi sabah kalktığımda hafif bir karnım ağrır gibi oldu geçti sonra sizce hamilemiyimdir tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi acaba şu yeni üyenizeee ?? :))

Merhaba canım, bugün adet günün dedin geldimi adetin? Baş dönmesi ve mide bulantısı genelde hamileliğin 5. haftasından sonra başlıyor, her bünyeye göre farklılık gösteriyor

Merhaba canım, bugün adet günün dedin geldimi adetin? Baş dönmesi ve mide bulantısı genelde hamileliğin 5. haftasından sonra başlıyor, her bünyeye göre farklılık gösteriyor

Hayır canım hala gelmedi hiç bir adet belirtimde yok işin garip yanı sadece dünden beri ufak ufak sancı mı desem krampmı desem bilemediğim batmalar oluyor sol kasığıma :)

Olabilirsin 🙋 Tam adet günümde, önceden belirtileri çok net hissetmeme rağmen sıfır belirtim vardı. Ağrı falan yoktu. O gün test yaptım ve pozitif çıktı.

Olabilirsin 🙋 Tam adet günümde, önceden belirtileri çok net hissetmeme rağmen sıfır belirtim vardı. Ağrı falan yoktu. O gün test yaptım ve pozitif çıktı.

Siz olabilirsin dedikçe içim kıpır kıpır oluyor valla akşam bi test alıp yarın sabah uygulasam iyi olucakk Hoppa teşekkür ederimmm

• Beğen
Reactions: Kuf
Rica ederim canım, benim hamileliğimde en belirgini akıntının çoğalması olmuştu adet zannedip tuvalete koşuyordum birde adete 2 gün kala yemek yapıyordum midem kalkmıştı çok kötü

Yani benimde öyleydi geçtiğimiz günlerde hatta birden çok yoğun ve çok afedersin sümüksü beyaz oluyordu hala devam ediyor ama hiç kesilmedi canım

X