Hic doktora gittiniz mi, kontrol yapıldı mi bu 3 yillik süreçte?Kızlar merhaba
Benim adetime 12 gün vardı erken adet oldum ilk 2 gün kahve rengi lekele
Sonraki 3 gün de pembe kanama şeklinde oldu normalde 7 gün sürerdi bu sefer 5 gün sürdü ve günde 1 ped degistircek kadar geliyordu az az son 5. Gün de siyahımsı geldi ve bu 5 gün aşırı kasiklarim ağrıyor bildiğiniz batma şeklinde
3 senelik evliyim 3 senedir de korunma yok cocuk istiyoruz ama adetlerim düzensiz olduğundan olmuyor birsuru tedavi gördüm devam da edicektim bu virüs çıkınca erteledim
Yani size sormak istediğim sizce gebelik olabilir mi var mı böyle erken adet olup hamile.kaldigini öğrenen çok heveslenmek de istemiyorum çarşamba günü test yapicam ama işte meraklanıyor insan
Şimdiden cevaplariniza teşekkür ederim
Bugün de kandil dua edelim rahim isteyen herkese evlatlar nasip etsin hayırla sağlıkla inşallah
Hayırlı kandiller kızçeler
Evet yapıldı tabikiHic doktora gittiniz mi, kontrol yapıldı mi bu 3 yillik süreçte?
Anladim canim bunlar sebebiyle sordum, hani bir iltihap, kist vs olma durumu da olabilir. Rahim filmi nasil cikti alabildin mi sonucu telefonla vs? Dilerim cok guzel sonuçlanır gonlune gore olur. Folik asit ne kullanıyorsun? Adet düzensizliğine hc bir sebep bulunamadi mi?Evet yapıldı tabiki
Ilk olarak yeni evliydim 5. Ayda cocuk düşünmeye başlayınca dedim önce kontrol yapalım sonra doktor kontrolünde devam edelim dedim
Eşimle gittik gerekn her şeye baktirdim eşiminki normal.benimki de normaldi sadece adet düzensizliğin vardı bekarken de simdi de
Doktorum klomen verdi ilk sonra progestan sonra catlatma yapıldı sonra ebelik geçirdim 3 ay sonra tekrar bir kimyasal.gebelik geçirdim ondan sonra bıraktım artık doktora filan gitmedim bor müddet
Ondan sonra işte 3 4 ay sonra tekrar dayanamadım gittim.doktoruma rahim filmi çektirmeyi istedi çektirdim 2020 subatin5 inde
Folik asit verdi ayriyetten doktorum
Öyle su an da işte böyle birşey yaşadım doktoruma da şubattan beri gidemedim virüs cıktı birde kaldım.evde yani serüvenim böyle
Rahim filmi temiz çıktı tüplerim çok şükür canımAnladim canim bunlar sebebiyle sordum, hani bir iltihap, kist vs olma durumu da olabilir. Rahim filmi nasil cikti alabildin mi sonucu telefonla vs? Dilerim cok guzel sonuçlanır gonlune gore olur. Folik asit ne kullanıyorsun? Adet düzensizliğine hc bir sebep bulunamadi mi?
Şükür canim temiz cikmasina sevindim. Duzensiz derken nasil mesela bahseder misin biraz? Bu folik asiti duymadim hic, ama duzenleyici etkisi de olabilir. Hormonlarda hic sorun yok muymus pekii?Rahim filmi temiz çıktı tüplerim çok şükür canım
Adet düzensizliğine de surekliciste ilaçla adet olmanlazım sokturmesilazım dedi doktorum ama ben kabul etmedim bu durumu ilaç kullanmayı sevmem ve yararlı da bulmuoyrum sonuçta benim düzenin böyle 15 seneden beri
Kullandigim folik asiti de resmini koyucam canim bakarsın birde bu folik asitten önce progestan vermişti doktorum fakat fitil olarak kullandırdı çok tuhafıma gitmişti o
Progestan ismi
Yok canım çok şükür hormonlarım da normal 2 ayda bir 3 ayda bir oluyorum evlendigimdeilk 3 ay normal.oldum peşpeşe sonra yine eskisi gibi 2 ayda bir 3 ayda bir oldum öyle yaniŞükür canim temiz cikmasina sevindim. Duzensiz derken nasil mesela bahseder misin biraz? Bu folik asiti duymadim hic, ama duzenleyici etkisi de olabilir. Hormonlarda hic sorun yok muymus pekii?
Ben de ozel kullaniyorum, yani devlet karsilamiyor. İnofolic combi. Bende de miyom ve hormon sorunu var. Baska doktorlara da bi gorunmek lazim, sknti da yapar oyle olmasi muhtemelen.Yok canım çok şükür hormonlarım da normal 2 ayda bir 3 ayda bir oluyorum evlendigimdeilk 3 ay normal.oldum peşpeşe sonra yine eskisi gibi 2 ayda bir 3 ayda bir oldum öyle yani
Bu folik asiti de günde 1 paket içiyoruz toz halinde icin de 4 aylık var özel olarak yazdı doktorum o şekilde aldım
Geçmiş olsun canım şifa olsun ilacın insalahBen de ozel kullaniyorum, yani devlet karsilamiyor. İnofolic combi. Bende de miyom ve hormon sorunu var. Baska doktorlara da bi gorunmek lazim, sknti da yapar oyle olmasi muhtemelen.
Amin canim, sagolasin. Insallah gonlunuze gore olur en uygun zamanda, haber verirsin burdan bize deGeçmiş olsun canım şifa olsun ilacın insalah
Bende çok doktor değiştirdim devlet mi dersin özel mi dersin en son kendi annemin ablamın yengemlesin gitti bir doktorumuz var aileden gibi sayarız onu ona başladım işte elinden geleni yapıyor yardımcı oluyor o da sağolsun
Işte son çare de tüp bebek olur heralde bakalım nasip kısmet
Tabiki veririm inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı sihatli yavrularımız olsun inşallahAmin canim, sagolasin. Insallah gonlunuze gore olur en uygun zamanda, haber verirsin burdan bize de❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?