• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile olabilir miyim ?

nemesis17

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
180
11
318
merhaba arkadaşlar, nişanlım ile yaklaşık bir aya yakın zaman önce korunmasız bir ilişkim oldu. o içime boşalmadığından emin. fakat tereddüde düştüm. hayatımda hiç 56-57 kilodan yukarı çıktığımı bilmezdim. bugün tartıda 63 kilo olarak kendimi gördüğümde hayretler içerisine düştüm ve aynaya her baktığımda belirgin bir göbeğim olduğunu görüyorum. eski halimi düşündüğümde bunlar beni korkutmaya başladı. düşünüyorum son zamanlardaki yeme alışkanlığım fazlasıyla kötüydü çok yağlı ve abur cubur tüketiyordum acaba bundan kaynaklı mı diye ki umarım öyledir. belirgin olarak bir süredir idrarımda bir koku hissediyorum ve sağ arka böbreğimin bulunduğu yerde ağrı gibi kimi zaman sırt ağrısı gibi de bir süredir böyle. acaba diyorum regl dönemim de yakınlaştı regli öncesi semptomları mı diye ki oladabilir. halihazırda yürüttüğüm bir yüksek lisansım var. yakın zamanda evlilik planımız yoktu. bu durum beni iyice tedirgin ediyor. en kesin sonuç için ne önerirsiniz ? -şimdiden anlayışlı tavrınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim-

Olabilir canim bende ilk idrarımda keskin bi koku aşırı akıntı kasik batması sık tuvalete çıkmaya yaşadım ve hala ilk idrarimda o keskin koku var

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta büyük tuvalet için wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti çıktığımda ve sade gaz çıkıyo du yerleşme kanaması olabilir mi iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Adetim geçmediği için kan almadılar geçsin öyle drdiler
Hemen almazlar zaten adetini beklemelisin geçsın kan ver bu gün benim batım dı ama olmadım bekliyorum bahsettiklerinin hepsi bende de var ama kahverengi leke ve baş dönmesi hariç bakalım hayırlısı olsun Allah'tan ümit kesilmez 🥰
Bunlar belirtimi saydıkşarım

Back