- 29 Nisan 2016
- 4
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi citlembik20142016
Merhaba öncelikle umarım Hayırlısı ile hamilesindir benm merak ettiğim bu klomenler kilo aldırıyor mı acabaArkadaşlar mrb,
1.5 yıllık evliyim. Yaklaşık 7-8 aydır bebiş istiyoruz ama polikistik over varmış..bu yüzden 4 ay klomen kullandım yumurtlama oldu ama bebiş olmadı. 2 aydır kullanmıyorum klomen..dr a da gitmedim ..şuan adetim 15 gün filan gecikti..hiç bu kadar gecikmemişti..kasıklarımda ve göğsümde hafif ağrı var..sizce hamilemiyimm..yarın sabah test yapicam
Canim sen adet oldun mu ?Merhaba öncelikle umarım Hayırlısı ile hamilesindir benm merak ettiğim bu klomenler kilo aldırıyor mı acaba
Hayır olmadım halaCanim sen adet oldun mu ?
Canim lütfen doktora git söktürücü versin. Ben de öyle 4 ay bekledim çok pismanim o kadar ay bekledim diye.. Sende git canim böyle bekledikçe daha huzursuz oluyor insan çok iyi biliyorumHayır olmadım hala
Mrb.. Bugün sabah test yaptım negatif..klomen kullanırken düzene girmişti..ama kilo yapıyor malesef..Merhaba öncelikle umarım Hayırlısı ile hamilesindir benm merak ettiğim bu klomenler kilo aldırıyor mı acaba
umarım hamilesindir canım .. şimdi de test yapsan çıkar aslında.. ama polikistikover de yapar bu durumu... ona göre bir an önce test yap canım
Mrb.. Bugün sabah test yaptım negatif..klomen kullanırken düzene girmişti..ama kilo yapıyor malesef..