Acaba hamile miyimmm?

citlembik20142016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
4
0
36
Arkadaşlar mrb,
1.5 yıllık evliyim. Yaklaşık 7-8 aydır bebiş istiyoruz ama polikistik over varmış..bu yüzden 4 ay klomen kullandım yumurtlama oldu ama bebiş olmadı. 2 aydır kullanmıyorum klomen..dr a da gitmedim ..şuan adetim 15 gün filan gecikti..hiç bu kadar gecikmemişti..kasıklarımda ve göğsümde hafif ağrı var..sizce hamilemiyimm..yarın sabah test yapicam

15 gün nasıl ve niye bekledin ki sen o kadar geçtiyse şuanda da çıkar benim adetime 5 gün kala akşam yaptığımda çıkmıştı

Nasıl dayandiniz hayret ben 5 gün kala test yapıp öğrendim bence hiç vakit kaybetmeden yap varsa çıkar :)) Allah gönlüne göre versin :))

umarım hamilesindir canım .. şimdi de test yapsan çıkar aslında.. ama polikistikover de yapar bu durumu... ona göre bir an önce test yap canım

Merhaba öncelikle umarım Hayırlısı ile hamilesindir benm merak ettiğim bu klomenler kilo aldırıyor mı acaba

Tecrubeli Arkadaslar adetime 8 gun var goguslerime sizi girip cikio normalde iki gun kala flan youn olur sizce gebelige isaretmidir bu ay hislerim hamile oldugum yonunde cok kuvvetli oyle hissediyorum insallah oyledir

Bugün sabah test yaptım negatif.. Daha önce de söktürücü ilaç vermişti kullandım..pztsi gidicem dr'a .. Allahım isteyen herkese sağlıklı bir bebiş verir inşallah
Klomen kullandıktan sonra 2-3 kilo aldım malesef

Merhaba öncelikle umarım Hayırlısı ile hamilesindir benm merak ettiğim bu klomenler kilo aldırıyor mı acaba
Mrb.. Bugün sabah test yaptım negatif..klomen kullanırken düzene girmişti..ama kilo yapıyor malesef..
umarım hamilesindir canım .. şimdi de test yapsan çıkar aslında.. ama polikistikover de yapar bu durumu... ona göre bir an önce test yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…