bır ıkı gun sonra yapabılırsın canım.Adetime 7 gün var bır hafta önce akıntımla birlikte nokta nokta şeklınde kan geldi yani yok denebilicek kadar az.Ve daha sonrada akıntım çoğaldı bembeyaz bi şekilde geldi.Göğüslerimde normalden fazla bi büyüme ve ağrı söz konusu.Belirtilerim sadce bunlar.Test yapmak için erken bir zaman mı? Test yapıp hayal kırıklığna uğramak istemiyorum.şimdiden teşekkürler
Canimmmm senin testlerini gorunce okdr sevindim ki anlatamam benim bata 3 gun var ve sabah yapmistim kocaman negatif gordummm...moral oldu vallahi...suan hamilesin galiba 7 haftalik...belirtilerini de yazarmisin yaa merak ettim benim suan adetim olcakmis gibi sizlamalar oluyor kasikta dun aksamda sag kasigimda sanki bisey yirtiliyormus gbi acima oldu....Ben 5 gün kala yaptim silik çizgi bile çıkmadı resimdekiler de bat dan 1 gün önce bat 1 gün ve 2 gün geçince
Başta üzülüp sonra sevinmek sorun olmaz dersen erken yap
Canimmmm senin testlerini gorunce okdr sevindim ki anlatamam benim bata 3 gun var ve sabah yapmistim kocaman negatif gordummm...moral oldu vallahi...suan hamilesin galiba 7 haftalik...belirtilerini de yazarmisin yaa merak ettim benim suan adetim olcakmis gibi sizlamalar oluyor kasikta dun aksamda sag kasigimda sanki bisey yirtiliyormus gbi acima oldu....
Kac gunde bi regl oluyordun peki cnm..Evettt 7 haftalık hamileyim çok şükür aslında bende hiçbir belirti yoktu ümidim de yoktu kız kardeşim rüyasında hamile görmüş beni hele bir test yapim dedim bat a 1 gün kala çok çok silik bir çizgi vardı fotoğrafta görülmüyor bile
Bat günü karnım ağrıyordu adet olacakmışım gibi kasık ağrısı vardı kesin adet olcam dedim ama o gün geçti yok ertesi gün test yaptim silikti ertesi gün emin olmak için bir daha yaptım belirgin çıktı artık birkac gun sonra kan testine gittim 577 çıktı hcg
Belirtiler 5. Haftam bitince başladı yoksa hiç bilmedim hamile miyim değil miyim
Sadece o ay aşırı fazla uyudum uykuya doymadım bir türlüama o da her zamanki halim diye çok takmamistim bahara falan baglamistim
Kac gunde bi regl oluyordun peki cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?