Acaba hamile miyim?

Parlak_ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
11
2
32
Arkadaşlar merhabalar çok merak ediyorum sorum olacak. Biz bebek düşünüyoruz ama şöyle bir durum var en son şubat ayında regli oldum ama biz nisan da palanladığımız için herşeyi korunduk mart ayında da regli olmadım nisan 2 de bebek için denedik ben hala regli olmadım acaba hamile miyim göğüslerim de şişti ve çok yemek yiyorum erken diye de doktora gitmedim daha iki hafta oldu diye

Evde test falan yapmadın mı hiç? Normalde belirtiler arasında bu sandıkların var ama kesin sonuç için test yapman gerekli bence

Test 5 gün önce yaptım negatif çıktı ama çok erken çıkmaz dediler bana beta hcg de çıkar mı acaba ?

Test 5 gün önce yaptım negatif çıktı ama çok erken çıkmaz dediler bana beta hcg de çıkar mı acaba ?
Kesinlikle çıkar sen yarın bi git kanda baktır bence inşallah hamilesindir idrara geç düşüyor ondan çıkmamış olabilir sonucu yaz merak ederim hadi hayırlısı

Şubatta ama ilişki nisan 2 de oldu bebek için yani iki hafta oldu deneyeli hala regli olmadım

Ya msjı yeni gördüm :)) tamam bi doktora gidim o zaman prki sabah aç karnına mı kan vermeliyim ?

Mart ayinda adet olmamissin. Seyrek mi adet goruyorsun? Eger oyleyse yumurtlaman bu ay olmamis veya olduysa gec olmus olabilir. Tek iliski mi oldu? Velev ki o dedigin tarihteki iliskide hamile kaldin diyelim. Daha 12 gun gecmis uzerinden. Cok erken oldugu icin cikmamasi normal. Ama nedense yumurtlaman olmamis gibi geliyor bu ay.

Bencede regl olmadiysan catlama olmamis olabilir. Yani keske martta regl olmadigin icin dr a gitseydin. Benimde oyle olmustu 1 ay atladi. Sökturucu verdi ve catlaman olmamis dedi

adetim gecikiyor ama folik asit kullanıyorum ilaçla düzene girdi ve ilk denememiz kasım ayındaydı hemen hamile kaldım iki hafta sonra kanamadan doktora gittim keseye tutunamamış hamile olduğumu o zaman öğrendim bide bilmiyordum. Evet tek ilişki oldu

İnşallah hamilesindir canım istiyosun belli sen kan ver yoksa da bi doktora çık anlat

Merhaba Kızlar,
Benim olmam gerek adet günü 13 nisandı, olmadım ve ben her gün idrar testi yaptım evde , 1. si ilk önce bir şey yoktu ertesi gün akşam bakim bir dedim silikti, bozuktur dedim, sonra salı günü tekrar yaptım hemen çok çok ama çok silik 2. çizgi belirdi.Dün tekrar yaptım o da önceki güne oranla daha belirgin ama yine de silikti.Bugün sabah yaptım silik çizgi yok gibi . Kafam o kadar karıştı ki, kan testi vermek istemiyorum 1 hafta daha beklim diyorum var mı aranızda böle bir durum yaşayan.Şimdiden tşkler,

Bence hemen doktora gidip bi kan testi yaptırmalısın idrar a düştüyse kand da daha net çıkar silik olunca başlangıç olduğu için diye biliyorum

Bence hemen doktora gidip bi kan testi yaptırmalısın idrar a düştüyse kand da daha net çıkar silik olunca başlangıç olduğu için diye biliyorum
sanırım senin adetin düzenli deil.martta regl olmamışınki.ama kimbilir kaç ay regl olmayıp en son ayda hamile kalanlar var.yani nasip işi.hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir sağlıklı sıhhatli inşallah....

daha çok yeni geçmiş.silik olması çok normal bence.benim 1 hafta geçmesine rağmen silikti.ama kan testimde çok yüksekti.geç döllenmede olabilir.seninde hakkında hayırlısı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…