Evde test falan yapmadın mı hiç? Normalde belirtiler arasında bu sandıkların var ama kesin sonuç için test yapman gerekli benceArkadaşlar merhabalar çok merak ediyorum sorum olacak. Biz bebek düşünüyoruz ama şöyle bir durum var en son şubat ayında regli oldum ama biz nisan da palanladığımız için herşeyi korunduk mart ayında da regli olmadım nisan 2 de bebek için denedik ben hala regli olmadım acaba hamile miyim göğüslerim de şişti ve çok yemek yiyorum erken diye de doktora gitmedim daha iki hafta oldu diye
Kesinlikle çıkar sen yarın bi git kanda baktır bence inşallah hamilesindirTest 5 gün önce yaptım negatif çıktı ama çok erken çıkmaz dediler bana beta hcg de çıkar mı acaba ?
İnşallah hamilesindir canım istiyosun belli sen kan ver yoksa da bi doktora çık anlatadetim gecikiyor ama folik asit kullanıyorum ilaçla düzene girdi ve ilk denememiz kasım ayındaydı hemen hamile kaldım iki hafta sonra kanamadan doktora gittim keseye tutunamamış hamile olduğumu o zaman öğrendim bide bilmiyordum. Evet tek ilişki oldu
sanırım senin adetin düzenli deil.martta regl olmamışınki.ama kimbilir kaç ay regl olmayıp en son ayda hamile kalanlar var.yani nasip işi.hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir sağlıklı sıhhatli inşallah....Bence hemen doktora gidip bi kan testi yaptırmalısın idrar a düştüyse kand da daha net çıkar silik olunca başlangıç olduğu için diye biliyorum
daha çok yeni geçmiş.silik olması çok normal bence.benim 1 hafta geçmesine rağmen silikti.ama kan testimde çok yüksekti.geç döllenmede olabilir.seninde hakkında hayırlısı canım...Merhaba Kızlar,
Benim olmam gerek adet günü 13 nisandı, olmadım ve ben her gün idrar testi yaptım evde , 1. si ilk önce bir şey yoktu ertesi gün akşam bakim bir dedim silikti, bozuktur dedim, sonra salı günü tekrar yaptım hemen çok çok ama çok silik 2. çizgi belirdi.Dün tekrar yaptım o da önceki güne oranla daha belirgin ama yine de silikti.Bugün sabah yaptım silik çizgi yok gibi . Kafam o kadar karıştı ki, kan testi vermek istemiyorum 1 hafta daha beklim diyorumvar mı aranızda böle bir durum yaşayan.Şimdiden tşkler,