• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA HAMİLE MİYİM ?

zeyniii3857

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
62
17
8
31
arkadaslar bnm adet gunum dundu ama olmadim hic agrim yok ustelik. Bir kac hafta once agrim vardi bi kac gun surdu ve snr normale dondu simdi hic bi agrim yok bebek istiyoruz iki aydir ayrica adetim gecikmezdi hic erken gelirdi ama asla gecikmezdi tskr ederim hepinize

Test yapın var ise çıkar, idrarda çıkmaz ise bir kan testi yaptırın derim. İnşallah hamilesinizdir :)

bir günde belli olmayabilir ama oladabilir :) bir şansını dene. negatif çıkarsa ve birkaç gün içinde adet olmazsan kan testi yaptırırsın.

Yapicam ama cesaret edemiyorum gecen ay cok umitlendim bi suru belirti vardi olmadi bnde bu ay takmadim kafama ama gecikmesi umutlandirdi bazilari bir gunde belli olmaz diyo napicami bilemedim

herkesin bünyesi farklı al ecz den 5 lıralık test varsa cıkar zaten olmadı gelmezse adetin pzt kan testine git cnm, inşallah gebesindir :)

mrb arkadaşlar.benmde regl günüm dündü ama olmadm.akşam test yaptm negatif çıktı :( polikliniğe test için gttm bugün öğleden sonra sonucunu verebileceğini söyledi bnde yaptrmadm...bugünde akşama kadar olmazsam yarın özele gidip kan testi yaptrıcam..inşlhh çıkar..

mrb arkadaşlar.benmde regl günüm dündü ama olmadm.akşam test yaptm negatif çıktı :( polikliniğe test için gttm bugün öğleden sonra sonucunu verebileceğini söyledi bnde yaptrmadm...bugünde akşama kadar olmazsam yarın özele gidip kan testi yaptrıcam..inşlhh çıkar..
İnsallah cnm.bnm ya ayni durumda sayiliriz bn test yapmadim ama iste icim icimi yiyor

Back