- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
eşimle farkında olmadan yumurtlama döneminde ilişkiye girdim.prezervatif ile korunduk ve eşim korunmamıza rağmen dışarı boşaldı ve yırtık delik vs. yoktu çok dikkat ettik.benim merak ettiğim yumurtlama döneminde korunmaya rağmen hamile kalınır mı?
selam kızlar ben zeyno izmirden yeni katıldım aranıza günlerdir takip ediyordum zaten sonra dayanamayıp üye oldum sonunda
sizden yardım istiyorum sorunum hakkında 3 aydır korunmuyoruz eşimle 8 yaşındada bir oğlumuz var ama artık yeter deyip çocuk yapmaya karar verdik eşim görevi dolayısıyla sürekli evde olamıyor yani düzenli bir cinsel ilişki şu sıralar mümkün değil en son mart 6 da adet oldum 16 martta eşim 2 gün izinle eve geldi ve 2 gün korunmasız ilişkiye girdik 22 martta kahverengi lekelenmem oldu ve 2-3 gün sürdü adet kanaması gibi yoğun değil ama ara kanama gibi diyelim bir dönem geçirdim çok merak ediyorum hamile olabilirmiyim diye doktorada gitmedim hüsrana uğramamak için eşimde dört gözle haberimi bekliyor kasık ağrılarım çok fazla daha önce hiç böyle ağrı yaşamamıştım ve şişkinlik hissi var alt karında öyle hissediyorum bel ağrısı ve akıntımda var sizce ne olabilir acaba 1-2 gün bekleyip bi betahcg yaptırsammıki sizce hamile kalmış olabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar
16 mart ile 22 mart arasinda 6 gun var okadar sure zarfinda dollenip yerlesir mi acaba simdi tarihlere dikkatlice baktim da jeton dustu :) umarim bebisin seninledir...
:)))) çok dogru
aynen öyle pkoluyum aynı zamanda((88 peki sen??
Bende bebis istiyorum 7 aydir deniyoruz gecen ay kimyasal gebelik yasadim simdi denemeye devam ediyorum ama satlar batlar karisti kafamda karisti oyle iste.. Sen ne kadardir istiyosun ?
yaklaşık 3 aydır istiyorumm.aynı zamanda polikistik overim var...(
Anladim canim rabbim nasip eder insallah.. folikasit falan kullaniyomusun yas kac bu arada
yaşım 24 kadınlık hormonlarım normal çıktı prolaktin hariç onu düşürmek için dostinex die bir ilaç verdi folikasitte verdi ama onu kullanmıyorum...
Canim mutlaka kullanmalisin yumurtalari guclendiriyor folikasit hamilelige yardimci ..
aaa öylemi tmm yakşalık 10 gün önce belimde ve kasıklarımda acayip bir agrı oldu dedim tmm adet olcam yok olmadım beyaz bir akıntım var midemde gaz var karnım acayip şiş ara ara kasık ve bel agrılarım geliyor adet tarihim yaklaşık 1hafta geçtiama hala adet olmadım.hoş kist oldugu için hep çoook geçolurum ama yarında dr.gidicem randevum var bakalım ne olcek kesin yok ve ben üşüttügün için öyleoldu..((8
Rabbimin yaninda zor bisey yok.. ol dr oluverir.. o yuzden umudunu yitirme umarim bebisin seninledir canim..
aminn inşaAllah ya kıuban oldugum ol demiştirde olmuştur.bende hemşireyim ama bu öyle bir şeyki Allah c.c dan başka medet umacak kimse yok...çünkü kuru agaca can vere ALLAH C.C yeterki ol desin..
inşaAllah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız....inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?