selam kızlar ben zeyno izmirden yeni katıldım aranıza günlerdir takip ediyordum zaten sonra dayanamayıp üye oldum sonunda
sizden yardım istiyorum sorunum hakkında 3 aydır korunmuyoruz eşimle 8 yaşındada bir oğlumuz var ama artık yeter deyip çocuk yapmaya karar verdik eşim görevi dolayısıyla sürekli evde olamıyor yani düzenli bir cinsel ilişki şu sıralar mümkün değil en son mart 6 da adet oldum 16 martta eşim 2 gün izinle eve geldi ve 2 gün korunmasız ilişkiye girdik 22 martta kahverengi lekelenmem oldu ve 2-3 gün sürdü adet kanaması gibi yoğun değil ama ara kanama gibi diyelim bir dönem geçirdim çok merak ediyorum hamile olabilirmiyim diye doktorada gitmedim hüsrana uğramamak için eşimde dört gözle haberimi bekliyor kasık ağrılarım çok fazla daha önce hiç böyle ağrı yaşamamıştım ve şişkinlik hissi var alt karında öyle hissediyorum bel ağrısı ve akıntımda var sizce ne olabilir acaba 1-2 gün bekleyip bi betahcg yaptırsammıki sizce hamile kalmış olabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar