• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim

brcbrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
60
0
86
Ankara
Adetime 1,2 gün kala eşimle ilişkiye girdik. Olabileceğini düşündük ama şimdi de daha sonra olmasını ve daha planlı olmasını istediğim için pişmanlık içerisindeyim. Acaba olmuş mudur? Olsuysa bile ne zaman öğrenebilirim acaba?

Çok teşekkür ederim. Kendimce stres yaptım oturdum ağlıyorum şu anda. Kendimi sorumlu hissediyorum. Sanki olduysa bile ona ihanet etmek istemişim gibi. Çalışıyorum daha iyi şartlarda, doktor gözetiminde doğmaya hakkı varmış ve ben bunu elinden almışım gibi hissediyorum. Ve eğer bu stres benim adetimi de geciktirirse vay halime.

Kizlarr dun idrar testi yaptim ikinci cizgi acik pembe cikti.bugunde kan testi yaptim sonucu yeni geldi bhcg 219 yaziyor hamileyim?? Hamileysem kacinci hafta ?doktor yenidir keseyi goremedim dedi.kan tahlilini doktorum yrn gorucek bi bilgisi olan varmiii ??cvp yazarsaniz cok sevinirimmmmm

canım bende 20.11.2012 son adet tarihimdi şu an kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif bi ağrım var anlayamıyorum ama galiba döllenme oldu

seninki sanki değil gibi

benim en son adet dönemim 07.11.2012 idi. Benim her ay aynı gün olur. Tam 26-27 günlük periyot. Bu bahsettiğim durum da dün gerçekleşti çok yeni yani. Stresten midir ben mi öyle yorumluyorum bilemiyorum ama sanki adet belirtilerini de kaybettim. Eğer ki adet olmazsam kaç gün sonra idrar testi yapabilirim acaba?

takip ediodum bu siteyi daha yeni üye oldum geçen ay 9 unda adet olmuştum dün bugün adet olmam lazım ama ne belirti var ne başka bişey göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok acrlardı ama hiç biri olmadı bi hfta önce kahverengi lekelenme oldu bikaç gün sürdü çok sık wc ye gidiyoruum ve karnım doymuyo sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilemiyim acaba geçen gün test aldım negatif çıktı tekrara bakmaktan korkuyorum

takip ediodum bu siteyi daha yeni üye oldum geçen ay 9 unda adet olmuştum dün bugün adet olmam lazım ama ne belirti var ne başka bişey göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok acrlardı ama hiç biri olmadı bi hfta önce kahverengi lekelenme oldu bikaç gün sürdü çok sık wc ye gidiyoruum ve karnım doymuyo sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilemiyim acaba geçen gün test aldım negatif çıktı tekrara bakmaktan korkuyorum

Cnm hamile olabilirsin hazırlıksız oldugun birşey mi bu ?
bana öyle oldu ikinci aldığım testte çok açık çıkmıştı ve evet hamileymişim 4.hafta dedi doktorum :)
Göğüslerinin ucunda renk değişikliği varmı? ve bende wc yw çok sık gitmeye başlamıştım ve halada öyle çok sık gidiyorum..

canım bende 20.11.2012 son adet tarihimdi şu an kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif bi ağrım var anlayamıyorum ama galiba döllenme oldu

seninki sanki değil gibi

benimde 19.11.2012 son adet tarihim aynı belirtler bende de var bu ayın 15 in de netleşcek ama belim çok ağrıyo

Back