kızlar merhaba,
6 aylık evliyim bebek istiyorum bat 28 mayıs ancak hala olmadım sancılarım vardı giderek azaldı bugün test yaptım ilk önce tek çizgi çıktı 15 dk sonra baktığımda ikinci çizgi silik çıkmış sizce bişeyler olabilir mi kafam karıştı yardım lütfenn::::::(
kızlar merhaba,
dün gece acile gittim gebelik testi yaptırdım hcg 19.9 çıktı gebelik olumlu ama değerin çok düşük dediler orda bir bayan dış gebelik olabilir dedi canım baya sıkıldı sabah kalktığımda kahverengş lekeler başladı sonra 1-2 damla pembe kan geldi doktora gittim düşük tehliken yüksek dedi erken başlamış dedi dualarınızı bekliyorum napabilirim bana yardımcı olun lütfen kahverengi lekeler hala gelmeye devam ediyor(
canım allah yardımcın olsun, bende 17 şubatta 2 aylık hamıleyken bebışımı kaybettım, benım beta hcg çok yuksekdı doktor dış gebelık olabılır dedı 1 hafta sonra gel dedı baktı herşey normal haftaya gel kalp atışını dınleyelım dedı. ama duyamadık hıç ölmüşdü bebeğim bende önce lekelenme tarzında geldı sonra kahve rengı kan geldı ve kurtaj oldum 3 ay bıttı...
Allah kolaylık versin, insallah kaybetmezsin. Her kanama kahverengi leke illa düşüle sonuçlanacak diye kesin bı kanı yok. Cok dikkat et mümkün olabildiğince istirahat et. İnsallah bebegin seninle kalır