• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Hamile miyim

Tuba Ayk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
1
0
1
27
Kızlar adet günüm 13 gün gecikti 10.Günde idrar testim negatifdi.Yurtdışındayım doktorada gidememiştim.12. Gündeyim kahverengi lekelenme oldu.Normalde adetim aşırı Ağrılı geçiyor ama bir gündür hiç ağrım olmadı.Ve peteye geliyor az az.Sizce yerleşme kanaması olabilir mi??

Kızlar adet günüm 13 gün gecikti 10.Günde idrar testim negatifdi.Yurtdışındayım doktorada gidememiştim.12. Gündeyim kahverengi lekelenme oldu.Normalde adetim aşırı Ağrılı geçiyor ama bir gündür hiç ağrım olmadı.Ve peteye geliyor az az.Sizce yerleşme kanaması olabilir mi??
10.günde gecikmede idrarda çıkar normalde ancak tabi bu tarz testlere çok güvenmemek lazım . En etkili sonucu kan testinde alırsınız. Yerleşme kanaması çok uzun sürmez en fazla 2-3 gün sürer diye biliyorum ve çok fazla kanama değilde lekelenme gibi olur genellikle. Yani herşey olabilir kan testi yapmadan bunu kimse bilemez maalesef 😅

Back