Acaba hamile miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beyzabaskan05__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
3
-5
18
Benim son adet tarihim 3 Ekim ve 5 gün sürüyor regl ben yumruklama günlerim olmak uzeri gün aşırı ilişki girdim şuan sonra adet günümü bekliyorum döngü 23 28 arası değişiyor adetime 3 gün var suan sürekli gaz kaşık ağrıları bel ağrıları göğüs hassasiyetim var acaba hamilemiyim veya varsa çok mu yenidir doktor gittim 4 gün once çatlamış yumurta var dedi o ne zmn dollenir ne kadar beklemem lzm teste birseu çıkmadı

“Yumruklama” günleri önemli tabi. Ama “kaşık” ağrısı çok önemli değil, sebebi çok şey olabilir. Çatal ağrısı olsaydı orda bir durup düşünürdük. Bkç hft beklmn lzm bnce.

İnsan okuyor bunları arkadaşım. Yardım istiyorsanız bir zahmet yazdığınızı okuyun göndermeden ne yazmışım ben diye.

Regl tarihinizin geçmesi lazım öncelikle. Bu kadar stresle olacağı varsa da olmaz.

Çatal ağrısı da var tabiki normalde 23 günde oluyorum ben zaten bugün 25 gün bitti olmadım 1 2 kere 28 günde oldum bekliyorum fakat hiç böyle bir durum yaşamadım hamilelik piskolojisi ne bilmiyorsunuz sanirim yardım almak fikir danismk için yazdim ve daha 19 yaşındayım bu konulardan hiç anlamıyorum bu şekilde kalp kircqksaniz keşke hiç yazmssaydiniz

Çatal ağrısı da var tabiki normalde 23 günde oluyorum ben zaten bugün 25 gün bitti olmadım 1 2 kere 28 günde oldum bekliyorum fakat hiç böyle bir durum yaşamadım hamilelik piskolojisi ne bilmiyorsunuz sanirim yardım almak fikir danismk için yazdim ve daha 19 yaşındayım bu konulardan hiç anlamıyorum bu şekilde kalp kircqksaniz keşke hiç yazmssaydiniz
Fikir verebilmemiz için önce yazdığını anlamamız gerekiyor değil mi? Çivi yazısı çözmeye çalışıyoruz.

19 yaşında sevişmeyi biliyorsan sevişmenin getirdiklerini de öğreneceksin. Yok öyle bilmiyom ben apla falan.

Fikir verebilmemiz için önce yazdığını anlamamız gerekiyor değil mi? Çivi yazısı çözmeye çalışıyoruz.

19 yaşında sevişmeyi biliyorsan sevişmenin getirdiklerini de öğreneceksin. Yok öyle bilmiyom ben apla falan.
Ne kadar gerizekali bir insansınız anlamıyorsan cevaplama zorunlulugun mu var yazma kardeşim böyle yazdıktan sonra insan hayatında ilk yaşanan şeyler vardır yeni evliyim anlamıyorum bunlar gayet normal ben senin gibilere benzemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X