- 17 Eylül 2024
- 9
- 2
- 22
-
- Konu Sahibi izmirli3525
Dün yaptım akşama doğruEn son ne zaman test yapmıştıniz isterseniz kan verin emin olmak için
Catlamadan 14 gün sonra varsa kesin çıkar diyorlar ama umarım vardır siz isterseniz kan vererek emin olun belirsizlik olmaz hemDün yaptım akşama doğru
İnşallah vardır teşekkür ederimCatlamadan 14 gün sonra varsa kesin çıkar diyorlar ama umarım vardır siz isterseniz kan vererek emin olun belirsizlik olmaz hem
Yumurtlamamız ve adet günümüzün aynı olması ve tüm değerlendirmelerimizin bile aynı olmasıMerhabalar 31 Ağustos yumurtlama günümdü ve ondan 1 hafta öncesi komple ilişki oldu yumurtlama günü de dahil normal de 14 Eylül de regl olmam gerekiyordu 3 gün gecikti ve adet sancım benim çok ağrılı olurdu canım çok yanardı ama şuan ki kasik sancım böyle tatlı yani canımı yakmıyor hafif gelip geri gidiyor ara ara test yaptım negatif sizce hamile miyim? Yada bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mi? Teşekkür ediyorum.
Ay çok şaşırdım ciddenYumurtlamamız ve adet günümüzün aynı olması ve tüm değerlendirmelerimizin bile aynı olması Eki Görüntüle 3480306 pekiben de 14 eylülde lekelenme oldu başta sulu pembe oldu 1.gün ama afedersiniz idrarım pembe gibi oluyordu hafif kanamalı olduğu için ama peçeteye silince sıvı gibiydi yani adet biraz yoğun oluyor. Bu öyle değildi ertesi gün bitti şuanda hiç yok. Normalde adetim 5 gün sürer. Bugün test yaptım bulanık gibi napıcam ben de bilmiyorum 1 senedir olmuyor ve şuan ümitlenmek istemiyorum
Ay inşallah çok isterim rabbim dileyen herkese nasip etsin benim 5 yaşında bir oğlum var 2.istiyoruz ama artık yoruldum negatif görmektenAy çok şaşırdım ciddentesadüfe bak inşallah aynı anda bebiş haberi alırız
Tamamdır teşekkür ederimSabah ilk idrarla bir test daha yapın isterseniz
Benim daha ilk olacakAy inşallah çok isterim rabbim dileyen herkese nasip etsin benim 5 yaşında bir oğlum var 2.istiyoruz ama artık yoruldum negatif görmekten
İnşallah tez zamanda haberini alırızTamamdır teşekkür ederim
Benim daha ilk olacak