• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

Derya18dk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
18
5
6
27
Merhaba hanımlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen ay 16 şubatta adet olmuştum ve her ay 1 2 gün adetim gecikirdi fakat bu ay 4 gün geçti hala adet olamadım.Bel ağrısı sabah ve gece bulantısı şu an saat 4:23 gece 3 'ten beri uyanığım bulantıya uyandım bidaha uyuyamadım kışın ortasındayız gece terlemesi yaşıyorum sancılarım sanki bıçak saplanır gibi giriyo 10 saniye içerisinde geciyo her ay 15 gün öncesinden adet sancılarım başlardı bu ay sadece aşırı bel ağrım var iştahım özellikle çok açıldı özellikle tatlıya doymuyorum düşünmek istemiyorum çünkü çocuk düşüncesi yoktu kafamda ama o acabalar yok acabalar insanın içini yer yer bitirir

Niye içinizi yiyip bitiyor ? Kan ya da idrar tahlili yapacaksınız bu kadar basit. Burada size ne dememizi bekliyorsunuz ?

Doktorlar 7 gün gecikmeden sonra test yapılabilir diyorlar, her zamankinden farklı hissediyorsanız anlarsınız, test yapın bence olabilir

Back
X