Aile Planlaması Acaba hamile miyim ?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Gulcancan5959

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
34
14
8
33
Merhaba ben 1 senelik evliyim korunmayı yeni bıraktık regl düzensizdir mesela 10 unda oluyorsam sonraki ay 23 ünde gibi ama bu sabah idrardan sonra afedersiniz temizlenirken 1 2 damla açık renkte kan geldi dedim regl oluyorum heralde o sırada kasıklarımda bişey kopuyor gibi oldu sonra 1 2 saatte geçti şimdi ne kanama var ne sancı hemen test yaptım aynı gün merak ettim negatif çıktı arkadaşıma da gönderdim testi çok dikkatli bakınca birşey var gibi dedi acaba kaç gün sonra bidaha test yapmam lazım hiç böyle bişey yaşayan varmı bana yardımcı olursanız sevinirim testin resminide ykluyorum sevgiler

Eklentiler

• IMG_20201126_172512.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 134
Ben ikinci çizgiyi göremedim yarın sabah ilk idrarla yapın veya en garanti kan tahlili

Daha çok yeni zaten 2 aydır korunmuyoruz kendimi kaptırmak da istemiyorum sadece göğüs ağrısı ve bugün ki kanama mevcut çok saolun cevabınız için
Evet bende gorememistim arkadaşım çok hafif var diyince dikkatli baktım tabi resimde görünmüyor ama sanki 2. Çizginin yeri belli olmuş gibi ilk başta beyaz oldu bende anlayamadım iyicede kafam karıştı

Aşırı silik bı çizgi var. Ben görüyorum. Ya çok yeni yada kimyasal gebelik olabilir. Bthcg 8-10 arası böyle gorunuyor.Diger günlerde testi tekrarlayın.

Aşırı silik bı çizgi var. Ben görüyorum. Ya çok yeni yada kimyasal gebelik olabilir. Bthcg 8-10 arası böyle gorunuyor.Diger günlerde testi tekrarlayın.
Ay sonunda biri gördü bende pskolojik olarak görüyorum sanıyordum gerçi bende ilk başta anlamadım da zaten bugün oldu o pembe kanama 3 saat sonra test yaptım ilk başta beyaz oldu 15 20 dk sonra böyle oldu acaba kaç gün sonra tekrar test yapıyım bir fikriniz varmı kendimi heveslendirmekte istemiyorum

Tabiki yapın benim kimyasal gebelikti. Degerim 8 di aynı gün test yaptım bu şekilde çıktı. Diger gün yaptığım da bu hayali çizgide yok oldu. Arkadasiniz doğru görmüş.

Ben göremedim ama inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin

gebeyse de çok hafifte olsa pembe olması lazım. Ben pek pembelik göremiyorum kuruma çizgisi bence ben de çok defa negatif test yaptım
İlk yaptigimda beyaz bir çizgi çıktı sonra böyle oldu bende çizgi yeridir diye düşündüm arkadaşım ben görüyorum falan diyince bı sormak istedim çok saolun

Canım ben göremedim birşey ama kan testi ver belki yeni olduğu için çıkmamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…