• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim ?

dnzl-dry

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
22
4
6
merhaba hanimlar bende 1 haftadir asiri kasik agrisi var sanki gaz sancisi gibi ama degil gibide bugun test yaptim silik bi cizgi cikti acaba hamile miyim ?

Eklentiler

• 20200812_173639.webp
    20200812_173639.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 87
kendimi bildim bileli hep duzensizdir adetim o yuzden emin olamadim adetim 9 gun gecikti normal tarihine gore ama dedigim gibi duzensizdir hep.

Kan testi yaptırın ozaman kesinleşir. İstiyorsanız eğer sağlıcakla gelsin bebek.

merhaba hanimlar bende 1 haftadir asiri kasik agrisi var sanki gaz sancisi gibi ama degil gibide bugun test yaptim silik bi cizgi cikti acaba hamile miyim ?
Bariz belli ben buna silik cizgi diyemem canim 😁. Teste göre gebelik var kan testi ile teyit etmelisin. Varsada şimdiden hayirli olsun diyelim

Merhaba adet olmama 3 gun var gebelikten supheleniyorum ve cinsel iliski sonrası yorgunlugum oluyor sık idrara çıkma 10 gün önce kan testi yaptırdım çıkmadı dün idrar testi de yaptım çıkmadı acaba adet gecikmesinden sonra mı test yapmalıyım ve rahimde darlık var

Back