• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

00bal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
29
8
36
Normalde hep erken âdet olurum iki gün önce falan gece sıcak basması olur olmadan önce bütün bu belirtiler olduğunda hemen adet olurdum ama olmadım daha karnımda iki gündür hafif bir sancı var şişkinlik var eşimle ilişkiye girdiğimiz günden bu yana iki hafta geçti acaba hamile miyim bulantı falan da yok inşallah hamilysem bu ilk olacak vücudumu takıp eden biriyim ama ilk hamileliğim olacağı için nasıl olacak bilmiyorum biraz da korkuyorum folik asit kullanmaya başladım bugün bu belirtiler den olup da hamile olan varmı?

Normalde hep erken âdet olurum iki gün önce falan gece sıcak basması olur olmadan önce bütün bu belirtiler olduğunda hemen adet olurdum ama olmadım daha karnımda iki gündür hafif bir sancı var şişkinlik var eşimle ilişkiye girdiğimiz günden bu yana iki hafta geçti acaba hamile miyim bulantı falan da yok inşallah hamilysem bu ilk olacak vücudumu takıp eden biriyim ama ilk hamileliğim olacağı için nasıl olacak bilmiyorum biraz da korkuyorum folik asit kullanmaya başladım bugün
Normalde hep erken âdet olurum iki gün önce falan gece sıcak basması olur olmadan önce bütün bu belirtiler olduğunda hemen adet olurdum ama olmadım daha karnımda iki gündür hafif bir sancı var şişkinlik var eşimle ilişkiye girdiğimiz günden bu yana iki hafta geçti acaba hamile miyim bulantı falan da yok inşallah hamilysem bu ilk olacak vücudumu takıp eden biriyim ama ilk hamileliğim olacağı için nasıl olacak bilmiyorum biraz da korkuyorum folik asit kullanmaya başladım bugün bu belirtiler den olup da hamile olan varmı?
test yaptın mı 😊

sizce hamile miyim adetim yarın

Eklentiler

• DB92D642-0F19-43E0-992D-DCCD8ED8E05A.jpeg
    DB92D642-0F19-43E0-992D-DCCD8ED8E05A.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 29
Yani çizgi görüyorum ben ama yinele testi ya da kan testi yaptır 💉

Back