Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn ben de ovu testi alcm. O da olmzsa hastane yolu gorunur

Aynn ben de ovu testi alcm. O da olmzsa hastane yolu gorunur
Bana da öyle gerçekten. inşallah ovulasyon testleri de bozuk falan gelmez de sıkıntı olmaz. Bugün vücut sıcaklığı da ölçtüm. hem ovulasyon testi hem vücut sıcaklığı ölçümü yapacağım bu iki üç hafta boyunca.

Stressiz guzl bi ay gecir insllh. Haberleslm

Cok sukur iiym cnm. Sen nasilsn.
Regl olmustm ben . Simdi yumurtlma haftasndaym tekrr basldik. Sen naptin
İyiyim canım çok şükür. Benim geçen hafta yumurtlama oldu. Testlerde iki gün koyu kırmızı gördüm değerlendirdim önümüzdeki hafta belli olur artık regl haftaya cuma gözüküyor şu an. ama yine hiç bir şey hissetmiyorum. Ama en azından yumurtlama zamanımın ne zaman olduğunu öğrendim. Aplikasyonlarda gösterilenden 1 gün önce oldu yumurtlama.

Ben onlra gic guvenmjorm. Vucudumuzda olup bitenleri progrm ne bilsin
Her zmn degisebilir yum gunleri.
Insllh tutmustr senn de. Hayrli haberlrinj alalim

Ben onlra gic guvenmjorm. Vucudumuzda olup bitenleri progrm ne bilsin
Her zmn degisebilir yum gunleri.
Insllh tutmustr senn de. Hayrli haberlrinj alalim
İnşallah olmuştur. Haftaya cuma gecikirse reglim hemen kan testi yaptıracağım. Ben de güvenilmeyeceğini öğrenmiş oldum programlara. doğru günü veriyorlar sanıyordum saf gibi.

İnşallah olmuştur. Haftaya cuma gecikirse reglim hemen kan testi yaptıracağım. Ben de güvenilmeyeceğini öğrenmiş oldum programlara. doğru günü veriyorlar sanıyordum saf gibi.
Hadi insllh. Bnm de taa 24 nde reglm. Insllh kacirmamisimdr yum gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…