- 19 Haziran 2019
- 43
- 27
- 3
- 38
- Konu Sahibi CigdemErman
Hayırlısıyla olur inşallah senin de canım benim. Merakta bırakmaz inşallah.Hadi yaainsllh geleck ay olur ne diyelm hayrlisi . Ben daha bekliorm iste. Gelen giden yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla olur inşallah senin de canım benim. Merakta bırakmaz inşallah.Hadi yaainsllh geleck ay olur ne diyelm hayrlisi . Ben daha bekliorm iste. Gelen giden yok
Olursa buyuk suprz olur bize☺ insllhHayırlısıyla olur inşallah senin de canım benim. Merakta bırakmaz inşallah.
İnşallah Yapar o güzel sürprizi. Bana da inşallah önümüzdeki ay sürpriz olur. Hem de doğum günü hediyesi olur. Ovulasyon testi sipariş ettim. Bu ay ovulasyon testi kullanayım diyorum. ilkinde olmayınca ikinci de test yapayım dedim.Olursa buyuk suprz olur bize☺ insllh
Aynn ben de ovu testi alcm. O da olmzsa hastane yolu gorunurİnşallah Yapar o güzel sürprizi. Bana da inşallah önümüzdeki ay sürpriz olur. Hem de doğum günü hediyesi olur. Ovulasyon testi sipariş ettim. Bu ay ovulasyon testi kullanayım diyorum. ilkinde olmayınca ikinci de test yapayım dedim.
Bana da öyle gerçekten. inşallah ovulasyon testleri de bozuk falan gelmez de sıkıntı olmaz. Bugün vücut sıcaklığı da ölçtüm. hem ovulasyon testi hem vücut sıcaklığı ölçümü yapacağım bu iki üç hafta boyunca.Aynn ben de ovu testi alcm. O da olmzsa hastane yolu gorunur
Stressiz guzl bi ay gecir insllh. HaberleslmBana da öyle gerçekten. inşallah ovulasyon testleri de bozuk falan gelmez de sıkıntı olmaz. Bugün vücut sıcaklığı da ölçtüm. hem ovulasyon testi hem vücut sıcaklığı ölçümü yapacağım bu iki üç hafta boyunca.
inşallah haberleşelim yine kesinlikle.Stressiz guzl bi ay gecir insllh. Haberleslm
Canım nasılsın ne yaptın?Stressiz guzl bi ay gecir insllh. Haberleslm
Cok sukur iiym cnm. Sen nasilsn.Canım nasılsın ne yaptın?
İyiyim canım çok şükür. Benim geçen hafta yumurtlama oldu. Testlerde iki gün koyu kırmızı gördüm değerlendirdim önümüzdeki hafta belli olur artık regl haftaya cuma gözüküyor şu an. ama yine hiç bir şey hissetmiyorum. Ama en azından yumurtlama zamanımın ne zaman olduğunu öğrendim. Aplikasyonlarda gösterilenden 1 gün önce oldu yumurtlama.Cok sukur iiym cnm. Sen nasilsn.
Regl olmustm ben . Simdi yumurtlma haftasndaym tekrr basldik. Sen naptin
Ben onlra gic guvenmjorm. Vucudumuzda olup bitenleri progrm ne bilsinİyiyim canım çok şükür. Benim geçen hafta yumurtlama oldu. Testlerde iki gün koyu kırmızı gördüm değerlendirdim önümüzdeki hafta belli olur artık regl haftaya cuma gözüküyor şu an. ama yine hiç bir şey hissetmiyorum. Ama en azından yumurtlama zamanımın ne zaman olduğunu öğrendim. Aplikasyonlarda gösterilenden 1 gün önce oldu yumurtlama.
İnşallah olmuştur. Haftaya cuma gecikirse reglim hemen kan testi yaptıracağım. Ben de güvenilmeyeceğini öğrenmiş oldum programlara. doğru günü veriyorlar sanıyordum saf gibi.Ben onlra gic guvenmjorm. Vucudumuzda olup bitenleri progrm ne bilsin
Her zmn degisebilir yum gunleri.
Insllh tutmustr senn de. Hayrli haberlrinj alalim
Hadi insllh. Bnm de taa 24 nde reglm. Insllh kacirmamisimdr yum gununuİnşallah olmuştur. Haftaya cuma gecikirse reglim hemen kan testi yaptıracağım. Ben de güvenilmeyeceğini öğrenmiş oldum programlara. doğru günü veriyorlar sanıyordum saf gibi.