Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regli yakin olanlar herhangi bi belirtinz var mi . Bnm de 5 gun var

sadece normal zamanda olan regl belirtilerim var. bir kaç gün önce test yaptım ama negatif çıktı. senin belirtilerin neler
Bnm de surekli gogus ucum kasinio ve nerdeyse bi haftadr ucu agrio normlde bu kadar ucunun agridgini hatrlamiorm arada kasikta batma oluo ama ole cok rahtsz edeck kadr deil. Bide her gun gozum karario bi sersemlesiorm ozellikle ayaga kalkinca ( bunu pek saymiorm belirtiden norml zamnda da oluodu) arada da bel agrim oluo o kadar.
Ben de dayanamadim dun yaptm testi negatif cikti . Negatif cikacagini bile bile yaptm ama belllki dedim iste.

Benim de kasıklarda hafif ağrı var göğüslerime de bastırdığımda ağrım oluyor. Bir kaç gündür öğle yemeğinden sonra tansiyonum düşüyor, böyle bir mide bulantım oluyor ama belki sıcaklardandır diyorum. kan testi için dün hastaneye gitmeyi düşündüm ama sonra reglim pazar günü başlamazsa pazartesi gideyim dedim kendime. hayallerimi yıkmamak için.

Dogrusunu yapmissin bekleyelm reglimizi. Bnm de gelmzse gidicem kan vermye

Benmde sag kasigimda hafif agri oluyor gogus ucumda benmde kaşinti war kismet bakalim fazlada umitlenmeye gelmio maesef

Canım Regl oldum malesef hem de 1 gün erken oldum. önümüzdeki iki hafta içinde tekrar deneyeceğim mecbur. Bu sefer ovulasyon testi aldım onunla deneyeceğim. Sen ne yaptın canım?
Hadi yaa insllh geleck ay olur ne diyelm hayrlisi . Ben daha bekliorm iste. Gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…