- 1 Haziran 2019
- 152
- 568
- 18
- 37
- Konu Sahibi CigdemErman
Ben mi?Caniim sen cikolata kistinden ameliyat olmicakmiydin bayram sonu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi?Caniim sen cikolata kistinden ameliyat olmicakmiydin bayram sonu :)
Karistrdim sanirim ya ben mesaj atmstm size ama kişileri karstrdm :) cikolata kisti yokmuydu sizdeBen mi?
sadece normal zamanda olan regl belirtilerim var. bir kaç gün önce test yaptım ama negatif çıktı. senin belirtilerin nelerRegli yakin olanlar herhangi bi belirtinz var mi . Bnm de 5 gun var
Bnm de surekli gogus ucum kasinio ve nerdeyse bi haftadr ucu agrio normlde bu kadar ucunun agridgini hatrlamiormsadece normal zamanda olan regl belirtilerim var. bir kaç gün önce test yaptım ama negatif çıktı. senin belirtilerin neler
Benim de kasıklarda hafif ağrı var göğüslerime de bastırdığımda ağrım oluyor. Bir kaç gündür öğle yemeğinden sonra tansiyonum düşüyor, böyle bir mide bulantım oluyor ama belki sıcaklardandır diyorum. kan testi için dün hastaneye gitmeyi düşündüm ama sonra reglim pazar günü başlamazsa pazartesi gideyim dedim kendime. hayallerimi yıkmamak için.Bnm de surekli gogus ucum kasinio ve nerdeyse bi haftadr ucu agrio normlde bu kadar ucunun agridgini hatrlamiormarada kasikta batma oluo ama ole cok rahtsz edeck kadr deil. Bide her gun gozum karario bi sersemlesiorm ozellikle ayaga kalkinca ( bunu pek saymiorm belirtiden norml zamnda da oluodu) arada da bel agrim oluo o kadar.
Ben de dayanamadimdun yaptm testi negatif cikti . Negatif cikacagini bile bile yaptm ama belllki dedim iste.
Dogrusunu yapmissin bekleyelm reglimizi. Bnm de gelmzse gidicem kan vermyeBenim de kasıklarda hafif ağrı var göğüslerime de bastırdığımda ağrım oluyor. Bir kaç gündür öğle yemeğinden sonra tansiyonum düşüyor, böyle bir mide bulantım oluyor ama belki sıcaklardandır diyorum. kan testi için dün hastaneye gitmeyi düşündüm ama sonra reglim pazar günü başlamazsa pazartesi gideyim dedim kendime. hayallerimi yıkmamak için.
Hemen hemen aynı zamanda gideceğiz öyleyse. Haberleşelim mutlakaDogrusunu yapmissin bekleyelm reglimizi. Bnm de gelmzse gidicem kan vermye
Tabiki haberleselmHemen hemen aynı zamanda gideceğiz öyleyse. Haberleşelim mutlaka
Aynn ole . Kendi kendimizi uzuyoruz aslnda.ne gerek varBenmde sag kasigimda hafif agri oluyor gogus ucumda benmde kaşinti war kismet bakalim fazlada umitlenmeye gelmio maesef![]()
Insllh cnm hepimizinSanirim oyle cnm guzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Hadi yaa.Yine husran kirmizilari gorduk bu ay da kismet olmadi kimblir belkide hic olmcak umut iste git gide azaliyor![]()
Cnm naptin hasta oldun mu ya da test yaptin mi . Ne durumdasnHemen hemen aynı zamanda gideceğiz öyleyse. Haberleşelim mutlaka
Canım Regl oldum malesef hem de 1 gün erken oldum. önümüzdeki iki hafta içinde tekrar deneyeceğim mecbur. Bu sefer ovulasyon testi aldım onunla deneyeceğim. Sen ne yaptın canım?Cnm naptin hasta oldun mu ya da test yaptin mi . Ne durumdasn
Hadi yaaCanım Regl oldum malesef hem de 1 gün erken oldum. önümüzdeki iki hafta içinde tekrar deneyeceğim mecbur. Bu sefer ovulasyon testi aldım onunla deneyeceğim. Sen ne yaptın canım?