• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

faas23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
17
2
1
İyi günler hanımlar sizlerin desteğinizi fikrini almak istediğim bir konu var 1 buçuk yıllık evliyiz çocuk istiyoruz eşimden sperm azlığı var. Benim adet lerim günü gününe olur. En fazla 1 2 gün geciktiği oluyodu bi kaç aydır. Ama bu ay 5 gündür geçiyo acaba hamile miyim? Hiç bir belirti yok sadece sık sık gaz sıkışmaları oluyo dün erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi acaba hamile miyim?

5 gün uzun bir süre.erken gebelikde çıkması lazımdı bence.siz en iyisi kan testi yaptırın kesin sonuç o

Geç döllenmede ola bilir yani.testde hiç mi çizgi yok?silikde olsa

Dediğim gibi geç döllenmede ola bilir.5 gün daha bekleyin gelmese yine test yapın.he bide adetin böyle geçilmesini derler ki vicud kendini hamileliğe hazırlıyor:anneadayı:
Ay inşallah olur artık iki kez aşılama yaptık olmadı çok yıprandım inşallah dediğiniz gibidir çok sağolun

İyi günler hanımlar sizlerin desteğinizi fikrini almak istediğim bir konu var 1 buçuk yıllık evliyiz çocuk istiyoruz eşimden sperm azlığı var. Benim adet lerim günü gününe olur. En fazla 1 2 gün geciktiği oluyodu bi kaç aydır. Ama bu ay 5 gündür geçiyo acaba hamile miyim? Hiç bir belirti yok sadece sık sık gaz sıkışmaları oluyo dün erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi acaba hamile miyim?
Canım aynı sorun bizde de var sperm. Sayısı düşük adetime 5 gün var erken gebelik yaptım görünmeyecek kadar silik çıktı anlamadım ya

Ve 1 haftadır karnım çok agiriyor. Sancılar oluyor

Adetime 5 gün. Var erken gebelik. Yaptım 1 hafta önceden başladı karın ağrılarım görünmeyecek kadar silik çizgi görüyorum ben ya sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20181223_103440.jpg
    IMG_20181223_103440.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20181223_103341.jpg
    IMG_20181223_103341.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 65
Adetime 5 gün. Var erken gebelik. Yaptım 1 hafta önceden başladı karın ağrılarım görünmeyecek kadar silik çizgi görüyorum ben ya sizce var mı
Banada var gibi geldi canım çok silik bir çizgi ayrıca bu testi ilk defa gördüm değişik geldi inşallah vardır kuzum kan testi ver bence hemen varsa çıkar orda

Banada var gibi geldi canım çok silik bir çizgi ayrıca bu testi ilk defa gördüm değişik geldi inşallah vardır kuzum kan testi ver bence hemen varsa çıkar orda
Yarın sağlık ocağına gidip vericem inşallah bana da çok silik geldi 4 de yaptım gece sabah böyle. Gördüm

İyi akşamlar benimde adetim 2 gün geçtiğinde evde test yaptım negatif çikmıştı. 5gün daha gelmedi bugün de taharetlenirken peçeteye ince çizgi kan gördüm. Sebebi ne ola

Bakın burda daha net yakınlaştırır misiniz bi

Eklentiler

• IMG_20181224_005357.jpg
    IMG_20181224_005357.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20181224_005406.jpg
    IMG_20181224_005406.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 54
Back