- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamilesinSizce hamile miyim? Anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi?Eki Görüntüle 2783156
Ya gerçekten mi? Yarın kan testine gideceğim. Tam emin olamadım da.Hamilesin
Yok hamilesin:) ama kan ver 2 günde bir takip et sağlıkla ilerlesinYa gerçekten mi? Yarın kan testine gideceğim. Tam emin olamadım da.
Ya çok teşekkür ederim. Tabi tabi❤Yok hamilesin:) ama kan ver 2 günde bir takip et sağlıkla ilerlesin![]()
Kanla netleşirYa gerçekten mi? Yarın kan testine gideceğim. Tam emin olamadım da.
Yesillendik biz ama yarın ne kadarlık olduğunu öğreneceğizYarın burayı yeşillendireceğim inşallah. Azcık da heyecanlıyım
Yesillendik biz ama yarın ne kadarlık olduğunu öğreneceğiz![]()
Rabbim hayırlısını nasip etsin... Kadının desteklenince yapamayacağı yokturAy inşallah. Bir de şansa bak tam klinik psikoloji yüksek lisansına başlayacağım da olacak. Neyse çocuk da yaparım kariyer de![]()
Biz 2 aydır deniyorduk. Gecen ay olmadı. Varsa da şuan çok yeni herhalde. Çünkü hic belirti yok. Midem de bir şişlik var sadece. Bu da bugünkü test.Ay maşşallahhh hamilesnnn ne güzelll Belirtiilrinide söylesenee bize![]()
Kan ver takip et bebişin hayırlı olsunnn peki regl kac gün gecktiBiz 2 aydır deniyorduk. Gecen ay olmadı. Varsa da şuan çok yeni herhalde. Çünkü hic belirti yok. Midem de bir şişlik var sadece. Bu da bugünkü test.
7 gün gecikti.Kan ver takip et bebişin hayırlı olsunnn peki regl kac gün geckti
Konunuza bakıyordum çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hepimizin kucaklarını doldursun inşallah hemen kötü düşünmeyin en azından gebe kalabildiğinizi öğrenmiş oldunuz herhangi bir müdahale gerekmeden ben bu ayla beraber 4 aydır deniyorum 3 ay negatifi gördüm bu ay belirsiz tabi gelecek ay da olmazsa doktora gideceğim geçen sene gebelik öncesi muayene de sağlıklı çıkmıştım ama bu işler hiç belli olmuyor tabi 1 senede neler neler olurÇok üzülerek kimyasal gebelik yaşadıgımı sizlerle paylaşmak istedim. Ne yazikki ultrasonda kese gözükmedi. Ve tekrarlanan Bhcg daha düşük çıktı. Bunu yaşayanlar var mı? Vallahi şu saatten sonra keseyi ve içinde embriyoyu görmeden gebelik haberi vermeyecem kimseye![]()