• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamile miyim? tahmin ve deneyime ihtiyacim var!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Laylu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Laylu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
40
5
36
34
3 yillik evliyim. cocuk dusunmuyoruz. adetlerim de duzenlidir. dogal yolla korunuyoruz (geri cekilme). ayin 1'inde adet olmaliydim, ayin 4'u oldu kizlar, tik yok. onun disinda goguslerim sis, dudaklarim catladi, asiri hararet ve terleme, devamliligi olmayan garip kokular alma, ayaklarda asiri usume, bel agrisi var. gebelik testi siparisi verdim, yarin gelir diye bekliyodum ki yarin pazar ve bi gun daha beklemem gerekcek. yardim edin neyim var a dostlar.

hamile olmak istemiyosan inşallah değilsindir, ben çok istiyorum Rabbim önce bana ve tüm isteyenlere versin

3 yillik evliyim. cocuk dusunmuyoruz. adetlerim de duzenlidir. dogal yolla korunuyoruz (geri cekilme). ayin 1'inde adet olmaliydim, ayin 4'u oldu kizlar, tik yok. onun disinda goguslerim sis, dudaklarim catladi, asiri hararet ve terleme, devamliligi olmayan garip kokular alma, ayaklarda asiri usume, bel agrisi var. gebelik testi siparisi verdim, yarin gelir diye bekliyodum ki yarin pazar ve bi gun daha beklemem gerekcek. yardim edin neyim var a dostlar.
Siz bu mesaji yazali neredeyse on gun olmuş. Merak ettim hamile misiniz. Bu anlattiklariniz gebelik belirtileri çünkü.

hamile olmak istemiyosan inşallah değilsindir, ben çok istiyorum Rabbim önce bana ve tüm isteyenlere versin

"agustos72, post: 38667837, member: 145543"]hamile olmak istemiyosan inşallah değilsindir, ben çok istiyorum Rabbim önce bana ve tüm isteyenlere versin[/QUOTE]
Ağustos sen ne zamandan beri istiyorsun. Dilerim çok beklemezsin. Rabbim hayirlisni versin.

"agustos72, post: 38667837, member: 145543"]hamile olmak istemiyosan inşallah değilsindir, ben çok istiyorum Rabbim önce bana ve tüm isteyenlere versin
Ağustos sen ne zamandan beri istiyorsun. Dilerim çok beklemezsin. Rabbim hayirlisni versin.[/QUOTE]
inşallahh 1.5 yıl oldu

Back