Son regl tarihim ayın 1 hem regilimden 2 gün önce ilskm oldu hende reglmden sonra ayın 6 7 8 gibi dönemleri ilskm oldu bugünden 3 4 gün öncede ilskm oldu regilim daha ayın 1 inde 13 günüm var dun beta HCG yptm çok cokkk erken 0.100 çıktı çok erken yani wdetim geçmedi daha tarihi bile gelmedi ama öylesine yaptm sizce hamilemymSon regl tarihiniz ?
İlişki üstünden kaç gün geçti?
Test yaptınız mı ?
Regl öncesini saymayın regl oldunuz yumurtanız regl ile çıktıSon regl tarihim ayın 1 hem regilimden 2 gün önce ilskm oldu hende reglmden sonra ayın 6 7 8 gibi dönemleri ilskm oldu bugünden 3 4 gün öncede ilskm oldu regilim daha ayın 1 inde 13 günüm var dun beta HCG yptm çok cokkk erken 0.100 çıktı çok erken yani wdetim geçmedi daha tarihi bile gelmedi ama öylesine yaptm sizce hamilemym
RyRegl öncesini saymayın regl oldunuz yumurtanız regl ile çıktı
6-7-8 gibi hangisi tuttu bilemeyız 8 i baz alsak 10 gün en az 12 gün geçmeli ilişki üstünden döllenme ıcın
Bekleyin bıraz daha adetinize bı kaç gün kala tekrar test yaparsınız çünkü adetinize de çok var 13 gün çok uzun bı süre bu aşamada öğrenmeniz mümkün gözükmüyor
Ben adete 5 gün kala öğrenmıstım ama belirtiler 10-15 gün önceden başladı
Oyuzden suan için hamılesınız yada değilsiniz diyemiyorum kimisi psıkolojık yaşıyor bu belirtileri bosuna ümitlendirmek istemem
Rüyalar felanRegl öncesini saymayın regl oldunuz yumurtanız regl ile çıktı
6-7-8 gibi hangisi tuttu bilemeyız 8 i baz alsak 10 gün en az 12 gün geçmeli ilişki üstünden döllenme ıcın
Bekleyin bıraz daha adetinize bı kaç gün kala tekrar test yaparsınız çünkü adetinize de çok var 13 gün çok uzun bı süre bu aşamada öğrenmeniz mümkün gözükmüyor
Oyuzden suan için hamılesınız yada değilsiniz diyemiyorum kimisi psıkolojık yaşıyor bu belirtileri bosuna ümitlendirmek istemem
Buda bir belirti olamaz mı si zin belirtniz neyse 10 15 gün icersnde ywzarmsnzz o dollenmeyi hissttnz miiRy
Rüyalar felanbide peki ilişki sırasında kaşık ağrır mı yerlesne donemi sizin acıdimi hafif hafif
Ilıskı sırasında acıma bende hep oluyor yanı bı ara verınce orası daralıyor hemen o yüzden o konuda bısey söyleyememRy
Rüyalar felanbide peki ilişki sırasında kaşık ağrır mı yerlesne donemi sizin acıdimi hafif hafif
Evet öyleymiş fakat benm bı tanıdığım benm gibi çok akıntısı varken hamile olduğu ay akıntısı kesilmiş sonradan artmış oay boynca kup kuruydu bı gram akintm yoktu dedi ve internetten de arastirmlrm sonucu kesilebiliyormusHenuz kanda veya idrar testinde cikmasi icin cok cok erken ama benim bildigim hamilelikte akintida azalma degil daha da artma oluyor
Gonlunuze gore olsunEvet öyleymiş fakat benm bı tanıdığım benm gibi çok akıntısı varken hamile olduğu ay akıntısı kesilmiş sonradan artmış oay boynca kup kuruydu bı gram akintm yoktu dedi ve internetten de arastirmlrm sonucu kesilebiliyormus
PEki teşekkürler insllah olur beklicem ama bu ay eminim yaaIlıskı sırasında acıma bende hep oluyor yanı bı ara verınce orası daralıyor hemen o yüzden o konuda bısey söyleyemem
Rüyalar ise bilinç altı olabılıyor (misal ben çocukken hıc evlenmem çocuk istemem derdim oğlan çocuğu gibi büyüdüm rüyamda hamıle ve besıkte çocuğum olduğunu gördüm)
Siz bence bıraz daha bekleyin kesın sonuç için stres yapmayın eğer olacağı varsa yiyeceği ekmek oluyor zaten
Şekil A ben hazır değildim nasipte varsa oluyor
Göğüslerim çok acıyordu buyuyordu, adet olacak gibi yumurtalıklarım agrıyordu ozellıkle sol ki hala agrıyor aynı sekılde, ve bırden ödem olmaya şişmeye başladı göbeğim vücudum su tutmaya başladı şüphelendim idrar testi kaç kere yaptım ya diyorum imkansız bı yandan yanı planlı değilBuda bir belirti olamaz mı si zin belirtniz neyse 10 15 gün icersnde ywzarmsnzz o dollenmeyi hissttnz mii
Of offninsllah yaaaaGonlunuze gore olsun
Oh oh ne guzell :) benimde belimin sol tarafı ve yumrtlklarmij sol tarafı agriyo demekki bu ay yumrtlgm soldaGöğüslerim çok acıyordu buyuyordu, adet olacak gibi yumurtalıklarım agrıyordu ozellıkle sol ki hala agrıyor aynı sekılde, ve bırden ödem olmaya şişmeye başladı göbeğim vücudum su tutmaya başladı şüphelendim idrar testi kaç kere yaptım ya diyorum imkansız bı yandan yanı planlı değilSon 5 gün kala silik çizgiyi gördüm
Ben aslında istemeyen taraftım bu süreç de olunca da tam tersi oldum isteyen taraf
İnşallah sağlıkla olsun dualarım sizinlePEki teşekkürler insllah olur beklicem ama bu ay eminim yaa
5 gün kala idrar testiyle mi öğrendiniz?Regl öncesini saymayın regl oldunuz yumurtanız regl ile çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?