Acaba hamile miyim normalde çok akıntım olurdu

Stjlist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
76
-29
1
26
Ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim normalde çok akıntım olur hep gunlk pet veya peçete koyuyorum bu ay çok belirtilerim var ilişkiden 4 5 gün sonra bek agrisi kaşık ağrıları başladı bel ağrısı ni sabah çok kotu vurdu kasık ağrıları batma şeklinde gelip geciyo ama belimde eğilirken felan ağrı var hayla ve işin garibi Allah'a dua ettm eğer hamilysen bu gece ruymda göster diye ve o sabah rüya gördüm kızım olunca adını lidya koyucam ve hep hayalimdi bu benm rüyamda ismiyle beraber kızım oldgnu gördüm Lidya Lidya diye sesleniyorum ve bu sabahda dogum yaptığımı gordum doktora gidiyorum ve beni doğuma aliyolr bı erkek çocuğum oluyor sarılıp ona mutluluktan ağlıyordum allahm kfayi yicem akıntılarım kesildi asla ve asla akıntım gelmiyor belimde ağrı sancilsrim var şu içiyorum bol bol su içme isteği var nolrsnz yardmci oln

Bas agrisi var ince ince yazmayı unttum bı gece dayanılmaz seklde baş agrim oldu dişime vurdu o agri sonra incenince giriyo rahatsz etmicek şekilde girip cikiyo

Son regl tarihiniz ?
İlişki üstünden kaç gün geçti?
Test yaptınız mı ?

Son regl tarihim ayın 1 hem regilimden 2 gün önce ilskm oldu hende reglmden sonra ayın 6 7 8 gibi dönemleri ilskm oldu bugünden 3 4 gün öncede ilskm oldu regilim daha ayın 1 inde 13 günüm var dun beta HCG yptm çok cokkk erken 0.100 çıktı çok erken yani wdetim geçmedi daha tarihi bile gelmedi ama öylesine yaptm sizce hamilemym

Son regl tarihiniz ?
İlişki üstünden kaç gün geçti?
Test yaptınız mı ?
Son regl tarihim ayın 1 hem regilimden 2 gün önce ilskm oldu hende reglmden sonra ayın 6 7 8 gibi dönemleri ilskm oldu bugünden 3 4 gün öncede ilskm oldu regilim daha ayın 1 inde 13 günüm var dun beta HCG yptm çok cokkk erken 0.100 çıktı çok erken yani wdetim geçmedi daha tarihi bile gelmedi ama öylesine yaptm sizce hamilemym

Regl öncesini saymayın regl oldunuz yumurtanız regl ile çıktı
6-7-8 gibi hangisi tuttu bilemeyız 8 i baz alsak 10 gün en az 12 gün geçmeli ilişki üstünden döllenme ıcın
Bekleyin bıraz daha adetinize bı kaç gün kala tekrar test yaparsınız çünkü adetinize de çok var 13 gün çok uzun bı süre bu aşamada öğrenmeniz mümkün gözükmüyor
Ben adete 5 gün kala öğrenmıstım ama belirtiler 10-15 gün önceden başladı
Oyuzden suan için hamılesınız yada değilsiniz diyemiyorum kimisi psıkolojık yaşıyor bu belirtileri bosuna ümitlendirmek istemem

Rüyalar felan bide peki ilişki sırasında kaşık ağrır mı yerlesne donemi

Ry
Rüyalar felan bide peki ilişki sırasında kaşık ağrır mı yerlesne donemi sizin acıdimi hafif hafif

Henuz kanda veya idrar testinde cikmasi icin cok cok erken ama benim bildigim hamilelikte akintida azalma degil daha da artma oluyor

Ry

Rüyalar felan bide peki ilişki sırasında kaşık ağrır mı yerlesne donemi sizin acıdimi hafif hafif
Ilıskı sırasında acıma bende hep oluyor yanı bı ara verınce orası daralıyor hemen o yüzden o konuda bısey söyleyemem
Rüyalar ise bilinç altı olabılıyor (misal ben çocukken hıc evlenmem çocuk istemem derdim oğlan çocuğu gibi büyüdüm rüyamda hamıle ve besıkte çocuğum olduğunu gördüm )
Siz bence bıraz daha bekleyin kesın sonuç için stres yapmayın eğer olacağı varsa yiyeceği ekmek oluyor zaten
Şekil A ben hazır değildim nasipte varsa oluyor

Henuz kanda veya idrar testinde cikmasi icin cok cok erken ama benim bildigim hamilelikte akintida azalma degil daha da artma oluyor
Evet öyleymiş fakat benm bı tanıdığım benm gibi çok akıntısı varken hamile olduğu ay akıntısı kesilmiş sonradan artmış oay boynca kup kuruydu bı gram akintm yoktu dedi ve internetten de arastirmlrm sonucu kesilebiliyormus

Gonlunuze gore olsun

PEki teşekkürler insllah olur beklicem ama bu ay eminim yaa

Buda bir belirti olamaz mı si zin belirtniz neyse 10 15 gün icersnde ywzarmsnzz o dollenmeyi hissttnz mii
Göğüslerim çok acıyordu buyuyordu, adet olacak gibi yumurtalıklarım agrıyordu ozellıkle sol ki hala agrıyor aynı sekılde, ve bırden ödem olmaya şişmeye başladı göbeğim vücudum su tutmaya başladı şüphelendim idrar testi kaç kere yaptım ya diyorum imkansız bı yandan yanı planlı değil Son 5 gün kala silik çizgiyi gördüm
Ben aslında istemeyen taraftım bu süreç de olunca da tam tersi oldum isteyen taraf

Oh oh ne guzell :) benimde belimin sol tarafı ve yumrtlklarmij sol tarafı agriyo demekki bu ay yumrtlgm solda

5 gün kala idrar testiyle mi öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…